ΑΣ Σεβαστιανά 2018: Νέο ξεκίνημα με όρεξη και μεράκι (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ Σεβαστιανά 2018: Νέο ξεκίνημα με όρεξη και μεράκι (Φώτο)

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας η ομάδα των Σεβαστειανών είναι και πάλι εδώ. Η νεοσύστατη λοιπόν ομάδα του ΑΣ Σεβαστιανά 2018 θα συμμετέχει την φετινή σεζόν στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας με στόχο την ανάδειξη νεαρών αθλητών και γιατί όχι και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο Χάρης Καραμπότσης με άμεσους συνεργάτες τον ταμία της ομάδας Θωμά Σιλιά, τον Α’ αντιπρόεδρο Ευθύμη Σιλιά και τον έφορο της ομάδας Περπερίδη Γιώργο, φροντίζοντας να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τα πρώτα δείγματα από άποψη οργάνωσης να είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Επικεφαλής στο τεχνικό τιμ είναι ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής Αβραάμ Πετρίδης με βοηθούς και γυμναστές τους Μπάμπη Χουδαβερδόγλου και Ελένη Νοβάκη. Το ρόστερ αποτελείται από νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές γηγενείς, αλλά και της γύρω περιοχής σε συνδυασμό με ορισμένους έμπειρους και γνώστες της συγκεκριμένης κατηγορίας και όχι μόνο.

Δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες το φετινό ρόστερ του ΑΣ Σεβαστιανά:

Επιμέλεια: Κυριάκος Παπαντωνίου

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ