ΑΣ Σεβαστιανά: Στηρίζουμε την τοπική αγορά ! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΑΣ Σεβαστιανά: Στηρίζουμε την τοπική αγορά !

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του ΑΣ Σεβαστιανά:

“Στηρίζουμε την τοπική αγορά !

Οι μέρες που περνάμε είναι για όλους μας δύσκολες και αποτελούν δοκιμασία για πολλούς συνανθρώπους μας που αλλεπάλληλα έχουν πληγεί.

Ως ένα νεοσύστατο τοπικό ερασιτεχνικό σωματείο θεωρούμε αναγκαίο αυτές τις μέρες να αναφερθούμε σε αυτούς που είναι δίπλα μας, μαζί με τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και συμβάλλουν χωρίς στην ουσία να αναγνωρίζεται πάντα η σπουδαιότητα της συμβολής τους.

Αναφερόμαστε σε όλους αυτούς τους επαγγελματίες και σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας που ως χορηγοί εξ αρχής μας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πολλά πράγματα που χωρίς την αρωγή τους δεν θα είχαν γίνει.

Αυτές λοιπόν τις μέρες θεωρούμε χρέος μας να προτρέψουμε τους πάντες να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους. Άνθρωποι που είναι πέρα από επαγγελματίες, γνωστοί μας, φίλοι μας, ακόμα και συγγενείς μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.”

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    15 Δεκεμβρίου 2020 at 20:05

    5 ανθρώποι ειναι στα σεβαστιανα, αν περιμενει απο αυτους η τοπικη αγορα καηκε

  2. Ανώνυμος

    14 Δεκεμβρίου 2020 at 16:52

    Αν ανοίξουν τα τζάμπο και τα κόσμος όλοι εκεί θα τρέχετε. Να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε…. Αφού δεν μπορουμε να πάμε πουθενά αναγκαστικά θα στηρίξουμε την τοπική αγορά… Όλα για το θεαθήναι….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ