ΑΣ Σεβαστιανά: “Δε θα μας πνίξετε στο βούρκο σας” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΑΣ Σεβαστιανά: “Δε θα μας πνίξετε στο βούρκο σας”

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που απέστειλε η διοίκηση του ΑΣ Σεβαστιανά:

“Η κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή σε όλους. Όλοι γνωρίζουμε ότι χρόνια τώρα έχει δημιουργηθεί μια παθογένεια και τα σωματεία έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο τους ποσοστό να διοικούνται από άτομα που το μόνο που καταφέρνουν είναι χρόνο με τον χρόνο να υποβαθμίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία του αθλήματος.

Βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να βιώσουμε αυτή την κατάσταση στα πρώτα μας βήματα για τον σχεδιασμό της ομάδας. Δεν είναι δυνατόν οι διοικούντες των σωματείων να αντιμετωπίζουν τους αθλητές τους ως μόνιμη ιδιοκτησία τους.

Ξεπερνάει τα όρια του παραλογισμού να παζαρεύουν τα δελτία των παικτών με ποσά όπως 2.000 ευρώ και να μην υπολογίζουν στο ελάχιστο την επιθυμία του ίδιου του αθλητή.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν είναι άβουλα οικόσιτα ζώα και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα δεν είναι ζωοπάζαρο για να διαφημίζεται την πραμάτεια σας.

Κάποτε πρέπει το επίκεντρο να αποτελούν οι αθλητές και όχι οι παράγοντες. Αυτό δεν θα αλλάξει αν δεν σεβαστείτε την επιθυμία του κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται εκεί που θέλει, εκεί που θα νιώσει ελεύθερος να χαρεί το ποδόσφαιρο. Μόνο τότε θα υπάρξει ελπίδα.

Στον βούρκο που δημιουργήσατε εμάς δεν θα μας πνίξετε, ήρθαμε για να ταράξουμε αυτά τα νερά. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας γι’αυτό και καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους και όλα τα σωματεία που επιθυμούν την αλλαγή να εκφραστούν και να μην γίνουν ένα με την αρρωστημένη αυτή μάζα.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.”

More in ΓΕΝΙΚΑ