Αρχηγός σε όλα του ο Κώστας Παπαγεωργίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αρχηγός σε όλα του ο Κώστας Παπαγεωργίου

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε καθ όλη την διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο στον τελικό του κυπέλλου όπου ήταν από τους κορυφαίους των τριαινοφόρων, ήταν αναμφίβολα ο χαλκέντερος μέσος Κώστας Παπαγεωργίου που στις δύσκολες στιγμές δεν δίστασε ποτέ να πάρει τις ευθύνες στις πλάτες του.

Ο εμβληματικός αρχηγός των πρασίνων έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις όλη την χρονιά, ένας παίκτης αθόρυβος με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο σε πολλούς τομείς με κύρια όπλα το ψυχωμένο παιχνίδι του, το συνεχές τρέξιμο και φυσικά τα φαρμακερά του σουτ, αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία του.

Με παραστάσεις από την Κ20 της ΠΑΕ Βέροια ο 23χρονος άσος έδεσε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα των καταρρακτών και την τελευταία τριετία αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που λατρεύει.

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η απονομή στα χέρια του σαν αρχηγός ήταν μια επιβράβευση, για την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους που τον στηρίζουν συνεχώς, για τους κόπους του και για την σκληρή δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχουν και κάποιες εξελίξεις μεταγραφικά για τον Κώστα Παπαγεωργίου, καθώς οι φετινές εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τα λαγωνικά των μεγαλυτέρων ομάδων.

Όπως και να έχει πάντως οι φίλοι του Εδεσσαικού αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του έναν παίκτη που δίνει όλο το είναι του για την ομάδα και κάνει κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο για αυτήν, όπως πρέπει να κάνει ένας αρχηγός…..

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ