“Αρχηγικές” ανανεώσεις στον ΠΑΣ Σκύδρα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

“Αρχηγικές” ανανεώσεις στον ΠΑΣ Σκύδρα

Ξεκίνησε τις ανανεώσεις η διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα και το ξεκίνημα έγινε με τους 3 αρχηγούς της ομάδας, Μάριο Γάτσο, Θόδωρο Καραφουλίδη και Γιάννη Χαραλαμπίδη οι οποίοι θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Σκύδρας.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Με τους αρχηγούς της ομάδας ξεκινάει η διοίκηση Μποζίδη τις ανανεώσεις της, θέλοντας να βάλει τέλος σε καφενειακές συζητήσεις ανθρώπων που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Βρισκόμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση, να πληροφορήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι οι 3 αρχηγοί της περσινής σεζόν, ΜΑΡΙΟΣ ΓΑΤΣΟΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, δηλώνουν παρών και την καινούργια χρόνια αφού μετά από συζήτηση με την διοίκηση, αποφασίστηκε ομόφωνα η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για ακόμη μια χρόνια.  Μια χρόνια η οποία φαίνεται ότι ξεκινάει δυναμικά.

Εμείς σαν διοίκηση, ευχόμαστε στους αρχηγούς μας, καλή χρόνια με υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Με τιμή,
το Δ.Σ. του ΠΑΣ Σκύδρα”

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ