Από τους “Ικαρους” Γιαννιτσών στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τους “Ικαρους” Γιαννιτσών στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης…

Στα “κιτρινόμαυρα” του Άρη Θεσσαλονίκης ντύθηκε ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ( γεννηθείς το 2002) Σπόντης Στέργιος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης  “Ίκαροι” Γιαννιτσών.


Ο καλύτερος ηλικιακά παίκτης της Κεντρικής Μακεδονίας ,με πληθώρα διακρίσεων, έχει ύψος 1.92 ,αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο όλων των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης Πάοκ, Άρη, Μαντουλίδη, Χάνθ κα. καθώς οι σύλλογοι παρακολουθούσαν  την αλματώδη πρόοδο του ,ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια.


Η  τελική απόφαση για τον νεαρό μπασκεμπωλίστα , που πρωταγωνιστούσε  στο παιδικό, εφηβικό αλλά και στην πρωταθλήτρια ανδρική ομάδα  των “Ικάρων”, δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Οι “Κίτρινοι” ήταν όμως αυτοί που επέμεναν ασφυκτικά  στην απόκτησή του μ’ αποτέλεσμα ο Σπόντης Στέργιος να  τους πεί το πολυπόθητο “ναι”.


Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος ν’ αδράξει την ευκαιρία και να δικαιώσει  τους υπευθύνους της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης για την επιλογή του στο ρόστερ τους.

More in ΜΠΑΣΚΕΤ