Από την Πέλλα στη Μαγνησία, ο Γιάννης Ροδοβίτης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από την Πέλλα στη Μαγνησία, ο Γιάννης Ροδοβίτης

 

Ένας παίκτης αρκετά γνώριμος στο ποδόσφαιρο της Πέλλας ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Ροδοβίτης από τον Ορφέα Ριζαρίου της ΕΠΣ Πέλλας αποτελεί πλέον παίκτη του Σαρακηνού, ομάδα της Μαγνησίας.

Ο παίκτης που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ορφέα και μάλιστα ήταν από τα βασικά ατού της ανόδου στην Α1, βασικός και αναντικατάστατος από τον προπονητή του Γιώργο Γιαννούλτση.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός που έχει δοκιμαστεί στη Νίκη Βόλου και μέχρι πριν λίγες μέρες έκανε προπονήσεις με άλλη ομάδα Γ’ Εθνική, πριν καταλήξει στην ομάδα του Σαρακηνού.

Πρόκειται για έναν στόπερ ύψους 1.92 και 23 ετών, με κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη και την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι που η εμπειρία του από τα γήπεδα της Πέλλας, αλλά και οι ικανότητες του θεωρείται βέβαιο ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της στη σεζόν που έρχεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ