Από την ΑΑ Γιαννιτσών στην Ξάνθη, ο Βασίλης Σαρρής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από την ΑΑ Γιαννιτσών στην Ξάνθη, ο Βασίλης Σαρρής

Δείτε την ανακοίνωση της Ακαδημίας στην επίσημη σελίδα της:

“Η πρώτη μεταγραφή της σεζόν είναι γεγονός, με την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει (Τετάρτη 17/7/2019) την μεταγραφή του Βασίλη Σαρρή στην ΠΑΕ Ξάνθης.

Ο Βασίλης, είναι ένα παιδί το οποίο κυριολεκτικά ανδρώθηκε στα τμήματα της ΑΑΓ καθώς βρίσκεται κοντά μας τα τελευταία 10 χρόνια, δηλαδή από την ηλικία των 6 ετών.

Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του σέντερ φορ, ενώ παράλληλα μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια λόγω του σωματότυπου και της ταχύτητάς του. Τα τελευταία χρόνια αποτελούσε την αιχμή του δόρατος της ΑΑΓ στα τμήματα που αγωνιζόταν, σκοράροντας και δημιουργώντας συνεχώς.

Στο παιχνίδι του διακρίνεται για την ευχαίρειά του στο σκοράρισμα, για τον καλώς εννοούμενο “τσαμπουκά” που βγάζει στο παιχνίδι αλλά και για την τεχνική κατάρτιση που έχει, αναλογικά πάντα με το ύψος του (1.87).

Με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή, κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα προς την υλοποίηση του ονείρου, διατηρώντας ταυτόχρονα την ευχαρίστηση και την αγάπη προς το ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά μας θελούμε να ευχηθούμε στον Βασίλη ότι καλύτερο για το μέλλον του, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ενώ νιώθουμε πολύ περήφανοι που ακόμα ένα παιδί που “βγήκε από τα σπλάχνα μας” καταφέρνει να κάνει το βήμα παραπάνω.”

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ