Αποχώρησε από την Ακαδημία του Μ.Α. Άρνισσας-Βεγορίτιδας ο Χρήστος Μπαϊρακταρίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχώρησε από την Ακαδημία του Μ.Α. Άρνισσας-Βεγορίτιδας ο Χρήστος Μπαϊρακταρίδης

Την αποχώρηση του απο την Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας-Βεγορίτιδας γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Χρήστος Μπαϊρακταρίδης και δείτε παρακάτω τι αναφέρει:

«Λόγω κάποιου σημαντικού προσωπικού ζητήματος, αναγκαστικά πρέπει να αποχωρήσω από το Προονητικό team της αγαπημένης μας Ακαδημίας.

Παρόλο που αποχωρώ με βαριά καρδιά έχω να δηλώσω ότι σ αυτή τη ζωή ουδείς αναντικατάστος και φυσικά τόπο στα νιάτα !! Τα άλλα παιδιά συνεχίζουν και από σήμερα υπεύθυνος της Διεύθυνσης της Ακαδημίας μας είναι ο Γιάννης ο Γκέσιος.

Σας ζητώ να αγκαλιάσετε, να εμπιστευτείτε και να στηρίξετε την νέα προπονητική κατάσταση και να είστε σίγουροι ότι με τη βοήθεια όλων σας το οικοδόμημα που στήσαμε όλοι μαζί αυτά τα δύο χρόνια θα ανοίξει τα φτερά του και θα ζήσει με επιτυχία πολλά πολλά χρόνια.

Σας ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου για τη συμμετοχή σας, τη στήριξη σας, την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου αλλά κυρίως στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μ.Α ΑΡΝΙΣΣΑΣ-ΒΕΓΟΡΊΤΙΔΑΣ!!!

Για τα παιδιά μας, τα παιδιά της Βεγορίτιδας…
Καλό καλοκαίρι

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ