Αποχωρεί από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Μπάμπης Παυλίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Μπάμπης Παυλίδης

Δείτε το μήνυμα του Μπάμπη Παυλίδη προς την μεγάλη οικογένεια του Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς όπως φαίνεται ο εκ Αρσενίου μεσοεπιθετικός, αποχωρεί από τους κίτρινους και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

«Πριν τέσσερα χρόνια ήρθα ξένος και βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Και όπως όλες οι οικογένειες, ζήσαμε καλές και άσχημες στιγμές. Τις ζήσαμε όμως μαζί και ήταν τιμή μου που έβαλα ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση. Δεν έκρυψα ποτέ tα αισθήματα μου για την ομάδα. Και δεν θα τα κρύψω ούτε τώρα, που η επόμενη μέρα θα μας βρει να ακολουθούμε χωριστούς δρόμους. Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα. Επιβράβευση για την προσπάθεια μου και απάντηση σε αυτούς που ίσως να μην με πίστεψαν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ μπροστά σας και καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθει που κάνει για να δούμε τον Άρη όπως τον θέλουμε».

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας από εσάς.!!!

Μπαμπης Παυλίδης

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ