Αποτελέσματα διαιτητών της Πέλλας στα τεστ για τη νέα σεζόν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα διαιτητών της Πέλλας στα τεστ για τη νέα σεζόν

Με μειωμένη παρουσία διαιτητών και βοηθών θα παρουσιαστεί η ΕΠΣ Πέλλας, στα Εθνικά πρωταθλήματα, καθώς υπάρχουν απώλειες από διάφορες αιτίες, οι οποίες θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά την ηγεσία της Ένωσης, αλλά και τους επιτελείς της διαιτησίας που για καλή τους τύχη, έχουν μειωθεί κατά πολύ οι ομάδες αλλιώς όλοι γνωρίζουν ότι θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Δυστυχώς όσο κι αν κόπτονται κάποιοι επιτελείς για το… έργο τους στην διαιτησία, έχει σταματήσει η παραγωγή διαιτητών στην ΕΠΣ Πέλλας, αφού εδω και κάποια χρόνια δεν έχει οριστεί κάποια σχολή διαιτησίας.

Στα τεστ που έγιναν στην Θεσσαλονίκη, από τους διαιτητές μας της Γ’ Εθνικής, τα πέρασαν επιτυχώς οι Θωμάς Μαυρίδης (ακούγεται πάντως ότι θα ζητήσει μεταγραφή σε γειτονική ΕΠΣ), Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Βασίλειος Απόστολος Αργυρός, Θεόφιλος Μιχαηλίδης και Ιορδάνης Κατεριάδης.

Από τους διαιτητές Κ4 το τεστ το πέρασε επιτυχώς μόνο ο Γιώργος Λαμπρίδης, ενώ δεν πέρασε τα τεστ ο Κώστας Ραμπούσης και δεν προσήλθε ο Χριστόφορος Μπουρλούτσκι.

Από τους βοηθούς Γ’ Εθνικής το τεστ πέρασαν επιτυχώς οι Γιώργος Κεσίσογλου, Γιώργος Σηπάκης, Δημήτριος Αδραμάνης, Χρήστος Δεμερτζής, ενώ δεν προσήλθαν οι Νίκος Δεμερτζής, Γιώργος Ταγκαλίδης και Νίκος Αρέστης.

Από τους νέους βοηθούς Γ’ Εθνικής το τεστ πέρασε επιτυχώς ο Χρήστος Βλαδίκας, ενώ δεν πέρασε το τεστ ο Κυριάκος Παρούτογλου.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ