Αποκτά σημαντικό και αξιόλογο βάθος ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αποκτά σημαντικό και αξιόλογο βάθος ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Σε δύο αξιόλογες προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, δίνοντας ακόμη περισσότερη έμφαση και σημασία στο βάθος του ρόστερ, ενόψει των αυξημένων φετινών αγωνιστικών απαιτήσεων.

Πρόκειται για τον δυναμικό 21χρονο «πολυθεσίτη» Ζαφείρη Παναγιωτέλη από τον Μ.Α. Ν.Πέλλας και τον 17χρονο ταλαντούχο ακραίο αριστερό μεσοαμυντικό Χρήστο Πρέτσι από τον ΠΑΟΚ Πατριαρχείο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει πολύ καλά και τους εμπιστεύεται ο τεχνικός Γιάννης Χαρπίδης, ήδη ενσωματώθηκαν στην ομάδα και συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα.

Έχουν και οι δύο γεμάτα πρωταθλήματα στα πόδια τους, ο νεαρός Πρέτσι με τον Άγιαξ στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής και με τον ΠΑΟΚ σε Β’ και Α’ ερασιτεχνική τα δύο τελευταία χρόνια και ο Πελλιώτης Παναγιωτέλης που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ΑΑΓ, τόσο με τον Μ.Α. Πέλλας στην Α1 ερασιτεχνική πριν 3 χρόνια, όσο και με τον Μ.Α. Ν.Πέλλας στην Α’ ερασιτεχνική πέρυσι, με μία ενδιάμεση μεταβατική χρονιά λόγω στρατιωτικού, στην ΕΠΣΜ και τον Μακεδονικό Μ.Μοναστηρίου.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ