Αποκλειστικό: Στις 5/8 οι δηλώσεις στη Γ’ Εθνική – Ένας του 2000 στην 11άδα! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποκλειστικό: Στις 5/8 οι δηλώσεις στη Γ’ Εθνική – Ένας του 2000 στην 11άδα!

Αποφασίστηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ως καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής στην Γ’ Εθνική η Δευτέρα 5 Αυγούστου του 2019.

Από κει και πέρα, αποφασίστηκε ακόμη ότι στην ενδεκάδα των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα πρέπει να παίζει ένας ποδοσφαιριστής γεννηθείς την 1/1/2000 τουλάχιστον, αλλά και νεώτερος, καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς! Επίσης, σε περίπτωση που τραυματιστεί θα πρέπει να αντικατασταθεί από έναν συνομήλικο του ή και μικρότερο!

Από κει και πέρα, από το συμβούλιο της ΕΠΟ εγκρίθηκε η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2019-2020, κάτι το οποίο αναμένεται να αναρτήσει σε ανακοίνωση της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέχρι την Παρασκευή. Έτσι, δεν υπάρχει καμία αλλαγή αναφορικά με τον αριθμό των ομίλων, αλλά και αυτό που ισχύει με τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

 

Πηγή: mikriliga.com

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ