Αποκάλυψη: Έτσι κυνηγά ο Ηρακλής τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποκάλυψη: Έτσι κυνηγά ο Ηρακλής τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική!

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής οι ομάδες είναι 106 μετά το προβιβασμό της Καλαμάτας και της Νίκης Βόλου. Στην σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ ωστόσο επίσημα δίνονται 107.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Η mikriliga.com έψαξε το θέμα και αποκαλύπτει πως αυτό ενδεχομένως να είναι και το «παράθυρο» για την συμμετοχή του Ηρακλή.

Έστω και εκπρόθεσμα ο Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής που επίσημα είχε αποσυρθεί, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό λινκ το οποίο σας παραθέτουμε, δήλωσε συμμετοχή για τη Γ’ Εθνική που έγινε αποδεκτή από την ΕΠΟ.

Πως εμπλέκεται ο Ηρακλής; Ο Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής μπορεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι για το Γηραιό να αγωνιστεί στην τέταρτη πλέον κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν.

Το στόρι αναφέρει πως υπήρξαν διεργασίες αρκετές ημέρες πριν τον καταρτισμό των ομίλων ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε ο Ηρακλής να πάρει τη θέση του Άρη Παλαιοχωρίου. Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Με την σχετική αλλαγή ΑΦΜ. Πηγές μας μάλιστα αναφέρουν ότι επί του θέματος οι δύο πλευρές έχουν κιόλας συμφωνήσει.

Μένει λοιπόν να δούμε εάν τελικά η 107η ομάδα είναι τελικά ο Άρης Παλαιοχωρίου ή ο Ηρακλής που αυτόματα κάνουν τον 2ο όμιλο με 15 ομάδες.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ