Αποδείχθηκε… λαβράκι ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αποδείχθηκε… λαβράκι ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου

Ένας νεαρός άσος που το όνομα του δεν έκανε καθόλου θόρυβο όταν αποκτήθηκε διακρίθηκε ιδιαίτερα την σεζόν που πέρασε και αξίζει ιδιαίτερης μνείας για τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του με τα χρώματα του Αλμωπού.

Ο λόγος για τον Βεροιώτη μέσο Δημήτρη Ασλαμπάλογλου που στην πρώτη του σεζόν με της ομάδα της Αλμωπίας, πραγματικά έθελξε με την απόδοση του. Ερχόμενος πέρυσι από τον Μακεδονικό Φούφα η μεταγραφή του πέρασε στα ψιλά, ωστόσο μέσα στο γήπεδο έδειξε πολλά πράγματα, πολλά περισσότερα από αυτά που περίμεναν, δεν είναι τυχαίο ότι αγαπήθηκε από τους φίλους του Αλμωπού και φυσικά αρκετοί προπονητές θα τον ήθελαν στην ομάδα τους.

Με πέρασμα από Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, Καμπανιακό, ΠΑΣ Λευκάδια και ΑΣ Ειρηνούπολης, ο 22χρονος μέσος που διαθέτει πλέον και τις απαραίτητες εμπειρίες, αποτελεί ένα πραγματικό μηχανάκι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, με άριστες μεταβιβάσεις δικαιολόγησε απόλυτα την παρουσία του στον Αλμωπό και η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί μια πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Φώτη Παντελίδη, που σαφώς με την απόκτηση του πέρυσι το καλοκαίρι χτύπησε λαυράκι.

More in ΓΕΝΙΚΑ