Απήχθη διευθυντής εταιρείας που σχετίζεται με τα bitcoin – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Απήχθη διευθυντής εταιρείας που σχετίζεται με τα bitcoin

H σύνδεση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το πασίγνωστο κρυπτονόμισμα με το οργανωμένο έγκλημα απέκτησε σάρκα κι οστά στην Ουκρανία

Το bitcoin συνεχίζει να συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με παράνομες δραστηριότητες. Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το BBC, ο Πάβελ Λέρνερ, Διευθύνων Σύμβουλος του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, Exmo Bitcoin, έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του, στην περιοχή Όμπολον, του Κιέβου.

Σύμφωνα με τις αναφορές από ουκρανικά μέσα, ο 40χρονος αναγκάστηκε να μπει σε μία μαύρη Mercedes από άτομα που φορούσαν κουκούλες.

Ο Λέρνερ θεωρείται πολύ σημαντική προσωπικότητα στην κοινότητα των ατόμων που ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα και η είδηση της απαγωγής του προκάλεσε σε όλους σοκ.

Η Exmo Finance δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία αλλά διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, έχει σχεδόν 100.000 ενεργούς χρήστες, ενώ ανέφερε σε tweet της ότι πρόσφατα αποτέλεσε στόχος κυβερνοεπίθεσης.

Πηγή: reader.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ