«ΑΟ Καρδίας: Δεν ενημερωθήκαμε για την ποινή» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«ΑΟ Καρδίας: Δεν ενημερωθήκαμε για την ποινή»

Ο ΑΟ Καρδίας πήρε θέση σχετικά με το θέμα που προέκυψε αναφορικά με την αφαίρεση δύο βαθμών.

Ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε αναφορικά με την ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης βαθμών που αφορά απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής από την περσινή σεζόν εξέδωσε ο ΑΟ Καρδίας. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» καταγγέλλουν παρασκηνιακές παρεμβάσεις άλλων ομάδων με στόχο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους εις βάρος της Καρδίας, ενώ όπως τονίζουν ποτέ δεν ενημερώθηκαν επίσημα για το θέμα από την ΕΠΟ. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται, στις προθέσεις του σωματείου είναι να ζητηθεί ακρόαση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με την αιφνίδια αλλαγή στην επίσημη βαθμολογία του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής στον οποίο συμμετέχουμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και την αφαίρεση δύο βαθμών από περσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής έχουμε να επισημάνουμε προς ενημέρωση φίλων και αντιπάλων τα εξής:

1) η ομάδα μας με την δήλωση συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα δεν ενημερώθηκε ποτέ από τη διοργανώτρια αρχή για την συγκεκριμένη ποινή κάτι που μας προξενεί εύλογα ερωτηματικά. Φτάσαμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος σε ένα πρωτάθλημα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στις ομάδες που θα υποβιβαστούν και εντελώς αιφνιδιαστικά μας αφαιρούν δύο πολύτιμους βαθμούς που κέρδισε η ομάδα μας στο γήπεδο. Ήδη ζητήσαμε διευκρινίσεις από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ και αναμένουμε μια πειστική απάντηση.

2) Γνωρίζουμε ότι κάποιοι παράγοντες ομάδων αφού απέτυχαν στο χορτάρι να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία αλωνίζουν τα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να βρουν τρόπους εξωαγωνιστικά να σωθούν από τον υποβιβασμό εις βάρος του σωματείου μας. Είναι προφανές ότι δεν περίμεναν οτι ο ΑΟ Καρδίας μια ομάδα χωρίς τους δικούς τους υψηλούς οικονομικούς προϋπολογισμούς θα έφτανε τόσο ψηλά στην έως τώρα βαθμολογία.

3) Επί της ουσίας έχουμε δώσει εντολή στον νομικό μας σύμβουλο να πράξει τα δέοντα για την προστασία της ομάδος μας και στις προθέσεις μας είναι σύντομα να ζητήσουμε ακρόαση από τον προέδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

Τέλος να ενημερώσουμε τους αντιπάλους μας ότι τέτοια θέματα δεν μας πτοούν αντίθετα μας πεισμώνουν περισσότερο.

Τα χαμόγελα ξεκίνησαν στις 4/1/2018 με την επιστροφή στο γηπεδό μας και θα συνεχιστούν με την παραμονή μας στην κατηγορία και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΜ την 14/3/2018 στην Τούμπα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κώστας Κατσαρός

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ