Αξιολόγηση διαιτητών άνοδος και υποβιβασμός τους … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αξιολόγηση διαιτητών άνοδος και υποβιβασμός τους …

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα απέστειλε επιστολή προς όλες τις Ενώσεις προαναγγέλλοντας σημαντικές αλλαγές όπως η αξιολόγηση των διαιτητών, κάτι που θα επιφέρει την άνοδο και υποβιβασμό ορισμένων εξ αυτών.
Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής υπογράμμισε ότι όλες οι αποφάσεις της ΚΕΔ θα παρθούν ανεξάρτητα και αμερόληπτα.

Μεταξύ άλλων, η επιστολή του Μέλο Περέιρα αναφέρει:

«Πρέπει -όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην ανάπλαση της διαιτησίας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η επιτυχία του ποδοσφαίρου για την κοινωνία, ένα μέσον ενστάλαξης συλλογικής ευτυχίας και εθνικής υπερηφάνειας. Αυτή είναι η αντίληψη που πρέπει να μας ωθήσει μπροστά ώστε να συνεισφέρουμε στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας και τα νέα παιδιά να κάνουν το ποδόσφαιρο μια χαρούμενη γιορτή.

Δεν είμαι ούτε Μεσσίας ούτε εθνοσωτήρας αλλά πιστεύω ότι η εθνική και η διεθνής μου εμπειρία μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα σταθερότητας που είναι απολύτως απαραίτητη στη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Υστερα από εξονυχιστική ανάλυση, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα σημαντικά μέτρα που θεωρούμε σημαντικά και επωφελή για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα.

Θέματα όπως η εισροή και η διατήρηση νέων διαιτητών, προγράμματα εκπαίδευσης και εξέλιξης των υποσχόμενων διαιτητών και η αξιολόγηση των διαιτητών και η -κατά συνέπεια- άνοδος και υποβιβασμός τους, θα είναι επίσης ένα σημαντικό καθήκον για εμάς καθώς και μερικές τροποποιήσεις στην οργάνωση της διαιτησίας.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, αγαπητέ συνάδελφε, ότι εγώ και η ΚΕΔ θα πάρουμε αποφάσεις με έναν εντελώς ανεξάρτητο και αμερόληπτο τρόπο».
Πηγή: thessports.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ