Αν και… πρωτάρα τα κατάφερε μια χαρά στην Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αν και… πρωτάρα τα κατάφερε μια χαρά στην Α1

Πολλοί την είχαν καταδικασμένη, λίγοι πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρει κι όμως όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά πλασαρίστηκε και στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Α1, αγωνιζόμενη παληκαρήσια σε όλα τα παιχνίδια της.

Ο λόγος για τη Νίκη Αξού που συγκέντρωσε 26 βαθμούς με 6 νίκες, 8 ισοπαλίες, 8 ήττες και συντελεστή τερμάτων 25 υπέρ και 30 κατά.

Ήταν μια ομάδα που μπορεί να έφτυνε αίμα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το ίδιο συνέβαινε και στους αντιπάλους που είχαν απέναντι τους την σκληροτράχηλη ομάδα του Κώστα Μαυροβουνιώτη.

Η διοίκηση του Γιώργου Βασιλειάδη σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της στην αρχή της σεζόν περιορίστηκε σε κινήσεις ουσίας, κινήθηκε σε ήρεμους τόνους στον μεταγραφικό τομέα και βασίστηκε κυρίως στα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα στην Α1.

Η δικαίωση ήρθε χάρη στην σκληρή δουλειά που έκανε στην αρχή ο Νίκος Παναγιωτίδης και στην συνέχεια πολύ περισσότερο η έλευση του Κώστα Μαυροβουνιώτη έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα, το πίστεψαν περισσότερο, υπήρχε καλό κλίμα και έτσι ήρθε η πολυπόθητη παραμονή στην Α1, χωρίς μεγάλα λόγια και με χαμηλό μπάτζετ για τα δεδομένα της Κατηγορίας.

Δείτε παρακάτω τους σκόρερ της Νίκης:

Γιάννης Πολατίδης 14
Αλέξανδρος Τερζής 5
Μάκης Τοπαλίδης 2
Χρήστος Καρράς 1
Βασίλης Βασιλειάδης 1
Χρήστος Μουρατίδης 1
Μιχάλης Μπάσδος 1

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ