Αντωνίου: «Προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων η αναδιάρθρωση» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αντωνίου: «Προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων η αναδιάρθρωση»

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στο Metropolis 95,5 για το θέμα των ημερών, χαρακτηρίζοντας παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο την κίνηση Βασιλειάδη

Με ειλικρίνεια μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την απόφαση της αναδιάρθρωσης ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου.

Χαρακτήρισε παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και… προϊόν ανταλλαγμάτων.

Αναλυτικά, είπε:

Η απόφαση ειναι ειλημμένη από τις 24 Αυγούστου υπό το καθεστώς πίεσης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League δέχθηκε την άποψη του κ. Βασιλειάδη και προχώρησε στην αναδιάρθρωση. Επίκειται η τροπολογία του κ. Βασλειάδη για την αναδιάρθρωση και χθες αυτό που συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει να κάνει με την εισήγηση της Ομοσπονδίας για το πού θα ενταχθεί η Super League 2.

Το γεγονός ήταν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει υπό το εκβιαστικό καθεστώς του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έπρεπε να βρουν τηλεοπτική στέγη και αυτό είναι ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτή τη διαδικασία από το καλοκαίρι.

Θέλουμε τα μπαράζ, για να έχει ενδιαφέρον το πρωταθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ο κ. Βασιλειάδης έπρεπε να βοηθήσει γιατί η ΕΡΤ ειναι εθνικός φορέας.

Νομίζω πως πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση. Υπό πίεση ελήφθη η απόφαση. Η Super League και η Football League ανέχθηκαν τη διαδικασία με οικονομικά ανταλλάγματα. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη εκβιασμό, ήταν προϊόν πίεσης η αναδιάρθρωση.

More in ΓΕΝΙΚΑ