Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου: Μαζικές αγωγές κατά Αυγενάκη και Δημοσίου από ομάδες της Α1 Γυναικών! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου: Μαζικές αγωγές κατά Αυγενάκη και Δημοσίου από ομάδες της Α1 Γυναικών!

Τον ασκό του Αιόλου στον αθλητισμό ανοίγει η πρόθεση ομάδων της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ να προχωρήσουν σε αγωγές κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημοσίου σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους.

Οι ομάδες της Α1 Γυναικών… βράζουν μετά το νέο «λουκέτο» στο πρωτάθλημα και στον αθλητισμό. Οι σύλλογοι της συγκεκριμένης λίγκας ήταν έτοιμοι για το restart όταν η Κυβέρνηση άλλαξε τα σχέδια και πλέον η πίεση σε όλα τα επίπεδα οδηγεί σε αντίδραση.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν διεργασίες ανάμεσα στις ομάδες για το πως πρέπει να πράξουν μετά τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος. Οι άνθρωποι του πρωταθλήματος θεωρούν υπεύθυνο τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΓΓΑ για το γεγονός πως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τα αυτονόητα.

Οι ομάδες τηρούν τα πρωτόκολλα και με την ανακοίνωση της επανέναρξης έδωσαν χρήματα για να αποκτήσουν ξένες αθλήτριες. Δράση… αγνοείται όμως και αυτή την στιγμή υπάρχει η σκέψη να στραφούν εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού και του Δημοσίου για διαφυγόντα.
Οι μεταγραφές και η χρηματική επένδυση δεν έχουν μετουσιωθεί σε παιχνίδια και ουσιαστικά οι διοικήσεις πληρώουν αθλήτριες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ετσι, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις ομάδες και στο τραπέζι βρίσκεται η πρόθεση για μαζικές αγωγές εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, της ΓΓΑ και του Δημοσίου.
Αύριο (19/3) αναμένεται η κρίσιμη σύσκεψη και οι επόμενες ώρες συνοδεύουν το deadline από την πλευρά των συλλόγων, που θα περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει νέα ΚΥΑ.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά και η σεζόν ματαιώνεται. Αυτό το ενδεχόμενο θα είναι φυσικά καταστροφικό για τους συλλόγους της Α1 Γυναικών, που πληρώνουν μισθούς από την αρχή της σεζόν χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κανένα αντίκρισμα.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, αλλά μοιάζει δεδομένο πως η σκέψη αυτών των ομάδων ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για όσα συμβαίνουν σε άλλα αθλήματα, που επίσης παραμένουν σε καθεστώς «λουκέτου».

 

Πηγή: sdna.gr

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ