Ανερχόμενος τεχνικός ο Γιώργος Μπογδάνης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ανερχόμενος τεχνικός ο Γιώργος Μπογδάνης

Ονειρεμένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σεζόν που πέρασε για τον ανερχόμενο προπονητή Γιώργο Μπογδάνη, που με την Αναγέννηση Δωροθέας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας τα πήγε θαυμάσια.

Ο επί 20 συναπτά έτη άλλοτε άσος του Αλμωπού Αριδαίας παρουσίασε μια καλογυμνασμένη ομάδα που ξεκίνησε για την παραμονή, ήθελε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και τα κατάφερε μια χαρά, αφού όχι απλά παρέμεινε αλλά έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες. Ο εκολαπτόμενος τεχνικός στο αρχικό στάδιο της καριέρας του σαν προπονητής, δείχνει να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να γίνει αυτό που επιθυμεί.

Σοβαρός, αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, εργατικός, ήρεμος στον πάγκο του, πάντα προσπαθεί να βοηθάει τους παίκτες του και με υποδειγματική συμπεριφορά προς τους διαιτητές και αντιπάλους.

Στο στρατόπεδο της Αναγέννησης Δωροθέας άπαντες δείχνουν ευχαριστημένοι από το έργο του και θεωρείται βέβαιο ότι θα του κάνουν πρόταση και για τη νέα σεζόν.

More in ΓΕΝΙΚΑ