Ανατροπή στη Γ’ Εθνική με τις δηλώσεις συμμετοχής! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανατροπή στη Γ’ Εθνική με τις δηλώσεις συμμετοχής!

Ο λόγος που οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίρνουν παράταση.

Μολονότι στις αρχές Ιουνίου η επιτροπή πρωταθλήματος είχε «κλειδώσει» το πλάνο για τη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν, προέκυψε ανατροπή με… αίτια σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων.

Στις αρχές Ιουνίου, η ΕΠΟ και η αρμόδια επιτροπή είχε αποφασίσει να δώσει χρονικό περιθώριο στους συλλόγους μέχρι τις 5 Ιουλίου για την υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως θα υπάρξει παράταση και μάλιστα μεγαλύτερη από όσο αναμενόταν ή κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Για την ακρίβεια στην επιτροπή πρωταθλήματος σκέφονται να πάνε το deadline μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου!

Αυτό πιθανότατα θα επικυρωθεί στο συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Πέμπτη στην Ομοσπονδία. Ποιος είναι ο λόγος της ανατροπής στις δηλώσεις συμμετοχής; Ο Ηρακλής!

Στην ΕΠΟ έχουν αποφασίσει να περιμένουν τις εξελίξεις με τον Γηραιό, πόσο μάλλον από την στιγμή που με την αβεβαιότητα που επικρατεί είναι ορατό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική.

Για την ώρα πάντως υπάρχουν ήδη απώλειες από τις 116 ομάδες που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσαν στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.

Έχουν αποχωρήσει οι ΑΟ Πρόννων (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Όλυμπος Αγιάσου (ΕΠΣ Λέσβου), ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμου), Κανάρης Νενητών (ΕΠΣ Χίου), ενώ απίθανο θεωρείται να δηλώσει συμμετοχή o Kιλκισιακός καθώς και ο ΑΟ Κατασταρίου. Αν προσθέσουμε και την συνένωση της Πελλάνας με την Σπάρτη, οι αποχωρήσεις πριν καν το deadline αυξάνονται.

 

Πηγή: mikriliga.com

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ