Ανατροπή με Μπουφόν: Σκέφτεται να συνεχίσει – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανατροπή με Μπουφόν: Σκέφτεται να συνεχίσει

Έτοιμος να ανακαλέσει την απόφασή του και να παραμείνει στην Γιουβέντους για έναν ακόμη χρόνο δείχνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν εξετάζει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που μοιάζει έτοιμος να αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση για απόσυρση από την ενεργό δράση.

Ο Ιταλός ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να γαντζωθεί στην κληρονομιά του δημιουργώντας πρόβλημα στους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε ότι αν συνεχίσει θα το κάνει μονάχα για την Γιουβέντους.

«Θα συναντηθώ με τον Ανιέλι και θα μιλήσουμε. Θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Η καλύτερη λύση πρέπει να βρεθεί με τον σύλλογο, ώστε να χτίσουμε ένα λογικό και κοινό μονοπάτι.

Δε θέλω να γίνω πρόβλημα για την ομάδα. Δε θέλω να γίνω ο γέρος που ψεύδεται στον εαυτό του και κρατιέται με νύχια  και με δόντια στην κληρονομιά του. Μου δημιουργεί ανασφάλεια το θέμα.

Έχω παίξει παιχνίδια σαν φαινόμενο, κάποια μέτρια και κάποια λιγότερο καλά. Πάντως βραβεύτηκα ως ο κορυφαίος γκολκίπερ του 2017 και αισθάνομαι όπως πριν από έξι χρόνια».

ΠΗΓΗ: http://www.sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ