Ανανέωσε και ο Παπαστεργίου στον Εδεσσαϊκό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε και ο Παπαστεργίου στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός με γνώμονα το καλό της ομάδας αλλά και το μέλλον του ποδοσφαιριστή που η αξία και η ποιότητα του είναι δεδομένη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεώση συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαστεργίου. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε να δωθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον 24χρονο επιθετικό,παρά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε την προηγούμενη χρονιά. Ο παίκτης παραδέχτηκε το λάθος του ζητώντας δημόσια συγνώμη για την απερισκεψία του,κάτι που στοίχισε και τον αποκλείσμό του από τις περσυνές εκδηλώσεις τις ομάδας. Ο Γιώργος την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε συνολικά σε 5 παιχνίδια (2 πρωτάθλημα και 3 κύπελλο) πετυχαίνοντας 8 goal (3 για το πρωτάθλημα και 5 για το κύπελλο).

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο ο ποδοσφαιριστής τόνισε:
«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου,την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. Όποτε μου ζητηθεί δίνω το 100% των δυνάμεών μου.Την προηγούμενη χρονιά είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα,η ομάδα πήρε μια απόφαση και την σεβάστηκα.Χάρηκα με την άνοδο γιατί ήταν κάτι που το αξίζαμε.Υπόσχομαι μια καλή χρονιά με πολλά goal και να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση που στάθηκε δίπλα μου στον τραυματισμό που είχα.»

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ