Ανανέωσαν και παραμένουν στον ΠΑΣ Σκύδρα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανανέωσαν και παραμένουν στον ΠΑΣ Σκύδρα

Την παραμονή δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα. Ο λόγος για τους Ηλία Λεκάκη και Γιάννη Παπαδόπουλο οι οποίοι θα φορούν και φέτος τη φανέλα της ομάδας της Σκύδρας.

Δείτε τις ανακοινώσεις του ΠΑΣ:

“Και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Σκύδρα ο δεξιοτέχνης 19χρονος μέσος, Ηλίας Λεκάκης μετά τις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μποζίδη.

Άλλη μια ανανέωση στην ομάδα μας. Ο λόγος αυτή την φορά για τον αμυντικό Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος φωνάζει παρών για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στην ομάδα της Σκύδρας.

Μετά από συμφωνία με την διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία του για την επόμενη σεζόν, ευχόμενος πως θα βοηθήσει πολύ περισσότερο φέτος καθώς στάθηκε πολύ άτυχος την περασμένη χρόνια με τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με το Σταυροδρόμι ο οποίος τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί που βρίσκεται εδώ ξανά και εύχεται μια χρόνια γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ