Ανακοίνωση ΦΟ Αριδαίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ανακοίνωση ΦΟ Αριδαίας

“Η οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας νιώθει χαρούμενη και ιδιαίτερα περήφανη, που τη Δευτέρα 29/4 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, σε συνεργασία με τους Unboxholics, ο σκοπός επετεύχθη!

Με τα χρήματα του κουμπαρά που υπήρχε στην εκδήλωση μπορούμε να προμηθευτούμε τον πρώτο φορητό απινιδωτή για την περιοχή της Αλμωπίας!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους βρίσκονταν εκεί και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ιδιαίτερα, τους Unboxholics, τους Σάκη και Αλέκο Καρπά, τους διαιτητές της αναμέτρησης κ. Γιώργο Τανατζή κομισάριο της FIBA, τον κ. Σταύρο Ταρενίδη διαιτητή Α1 και τον κ. Γιώργο Χατζημπαλίδη διαιτητή Α2, την Ρούλα Μούλη η οποία ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΦΟΑ και πλέον ως παίκτρια του Παναθηναϊκού μας τίμησε με την παρουσία της, τον DJ Γιάννη Σβάρνα και το καφέ-μπαρ Placebo για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Επιπλέον, ο Δήμος Αλμωπίας και η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ, μέσω του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου προσέφεραν τρεις απινιδωτές, όπως ακόμα δύο απινιδωτές προσέφεραν ο Όμιλος OTE-COSMOTE και το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός.

Εκτός από τις ευχαριστίες μας, θέλουμε να τους επιβεβαιώσουμε πως οργανωμένα και με μεγάλη ευθύνη θα τους αξιοποιήσουμε κατάλληλα.

Σκοπός του Ομίλου μας είναι να συνεχίσουμε αυτό που τόσο αισιόδοξα αποδέχτηκαν οι πολίτες της περιοχής μας, με δράσεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε και πάντα θα ζητάμε την υποστήριξή σας.

Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πως όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο, με τα μέλη και τους αθλητές μας στην πρώτη γραμμή!

Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας”

More in ΓΕΝΙΚΑ