Ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας για αιμοδοσία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας για αιμοδοσία

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πέλλας , στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που περνά η χώρα μας, αλλά και η ανθρωπότητα γενικότερα, προτρέπει τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους αλλά και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Ειδικά τώρα στις κρίσιμες στιγμές, που τα αποθέματα αίματος λιγοστεύουν είναι χρέος όλων μας, να συνδράμουμε με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρέπει όλοι μας να παραμείνουμε αλληλέγγυοι σε αυτήν την δύσκολή συγκυρία.

Παρακαλούμε θερμά και προτρέπουμε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και να απευθυνθεί στις κινητές μονάδες αιμοδοσίας των Δήμων που εδρεύουν λόγω των συνθηκών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, στα ΚΑΠΗ Έδεσσας (τηλ. 2381023641) και Γιαννιτσών (τηλ. ΚΑΠΗ Α΄ 2382082147) προκειμένου να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣ”

More in ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ