Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου:

«Όλα για το χατίρι των ομάδων της Γ Εθνικής, τέσσερα παιχνίδια τα οποία δεν νοιάζεται κανείς στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Παραδείγματος χάρη οι ομάδες της Γ Εθνικής ξεκίνησαν προετοιμασία περίπου αρχές Ιουλίου και οι ομάδες όπως ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου, στο Β’ τοπικό 20 Αυγούστου, δεν φτάνει που τους έχουμε στον θεσμό του κυπέλλου με την μαγκιά κάποιων που δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω, τους κάνουμε και την χάρη να παίξουμε δύο παιχνίδια για πάρτυ τους Τετάρτες, χωρίς να μας ρωτήσουν αν συμφωνούμε.

Θα μας πείτε τώρα γιατί αν έπαιζες Κυριακή θα τους κέρδιζες; Το ζητούμενο δεν είναι αυτό κύριοι, αλλά σε 2 φάσεις, το αν μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο, πολύ απλά γιατί τα φροντιστήρια των παιδιών την Τετάρτη παίρνουν φωτιά και τα περισσότερα παιδιά από τους ενήλικες τελειώνουν από τις εργασίες τους στις 4 το απόγευμα και άντε να τρέχουμε να προλάβουμε…

Εντάξει να ζητήσουν άδεια από την εργοδότη τους μία φορά το καταλαβαίνω, αλλά να παίζουμε δύο Τετάρτες συνεχόμενα και ενδιάμεσα την Κυριακή να έχουμε ρεπό, αυτό μόνο στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ το έχουμε δει.

Άντε ρε παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο δεν γίνεται να μας θεωρείται και να μας έχετε για υποδεέστερους.

Κι εμείς γουστάρουμε τις ομάδες μας στην Γ Εθνική, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα για το χατίρι τους. Δηλαδή αν παίζαμε Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με την Θύελλα Σαρακηνών ποιον θα πείραζε; Και αν το επόμενο παιχνίδι ήταν Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα μας πείραζε; Ενώ τώρα παίζουμε δύο Τετάρτες και Κυριακή ρεπό.

Θα μας πείτε τώρα να προλάβουμε το πρωτάθλημα, μα το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, και το δικό μας 20 Οκτωβρίου. Η μεγάλη πλάκα θα είναι να μας πουν (που θα το κάνουν σίγουρα) να παίξουμε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου κύπελλο.

Μια ομάδα του δικού μας βεληνεκούς και επιπέδου με 10 – 15 μέρες προετοιμασία να δώσει σε διάστημα 15 ημερών 4 παιχνίδια καθοριστικά, σκεφτείτε τι έχει να γίνει, ολα τα παιδιά θα βγουν νοκ άουτ.

Συγνώμη κύριοι της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μήπως τελικά θα έπρεπε να μας αντιμετωπίσετε λίγο πιο σοβαρά; Και αν δεν το κάνετε για μας τους κολλημένους με το τόπι, κάντε το για αυτά τα παιδιά που περιμένουν κάθε Κυριακή να δείξουν το ταλέντο τους, παρατώντας δουλειές, φροντιστήρια, σχολεία, ακόμα πολλές φορές και τις οικογένειες τους για να το καταφέρουν.

Με τιμή
Ο πρόεδρος
Χρήστος Καραντίνας (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ)

10 Σχόλια

10 Comments

 1. Γκουσγκούνης

  17 Σεπτεμβρίου 2019 at 23:38

  Παρά πολύ σωστά τα σχόλια σας. Αλλά δεν ακούει κανείς και δεν νοιάζεται Επίσης. Μούφα όλο το σκηνικό της επς

 2. Το Google ξέρει

  17 Σεπτεμβρίου 2019 at 23:41

  Απόλυτο δίκιο έχουν στο Μαυροβούνι. Δε φτάνει που βάζουν ομάδες Γ’ Εθνικής στο κύπελλο, τους κάνουν και όλα τα χατήρια. Ουστ ρε.

  • Τινγκερ

   18 Σεπτεμβρίου 2019 at 00:24

   Αυτό έγινε καί άλλες χρονιές, όλοι ξέρουμε ότι έτσι είναι τό κύπελλο.Μπορεις νά μήν κατέβεις κύπελλο σν θές, νά δουλέψεις τήν ομάδα σού όπως θές μέχρι τό πρωτάθλημα με κάνα φιλικό όταν βολεύει.Εχεις ομάδα πού θά βγεί πρώτη με διαφορά φέτος στην Α . Αλλά φίλε μού ποίο πολύ μού φαίνεται σαν άμυνα σέ ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα πού έχεις στο μυαλό σου, λάθος σού καί αφού δεν θά αλλάξει κάτι θά χάσεις καί Κυριακή νά παίξεις κατέβα με όποιους έχεις καί όχι κομπλέ.Και πρωτάθλημα ίσως παίξεις Κυριακή… Φυσικά θεωρώ λάθος ότι έχουν Γ εθνική στο κύπελλο τού νομού Μας.. Ξέρω έχεις μία μικρή φιλοδοξία νά τό σηκώσεις αν όχι φέτος εύχομαι τού χρόνου.

 3. Gas

  17 Σεπτεμβρίου 2019 at 23:51

  Πολύ σωστή η παρατήρηση Λουτσεσκου αλλά μη ξεχνάμε όλοι μας ότι την ΕΠΣ εμείς τους υπερψηφισαμε. Δεν ξέρω γιατί και πώς αλλά τώρα ΠΟΥΚΝΕ όλοι μας.

 4. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

  18 Σεπτεμβρίου 2019 at 08:23

  Το θέμα φίλε μου δεν είναι αν θα το σηκώσω η όχι, αλλά κ σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το όνειρο . Το θέμα είναι ότι μας αναγκάζουν να παίξουμε 2 Τετάρτες κ τις Κυριακές ρεπό με αποτέλεσμα να παρακαλάμε λιτούς κ δεμένους για να μασουμε τα παιδιά κ έπειτα τι δουλειά έχουν η 4 της Γ Εθνικής στο κύπελλο ; Μπορεί μία ομάδα από το Β τοπικό να έχει βλέψεις για κύπελλο όταν δεν είναι ισοδύναμες ? Θα μου πείτε έτσι το βρήκαμε έτσι το αφήνουμε κ εγώ λέω τότε πως αυτος ο θεσμός έπρεπε να ονομαστεί Δαβίδ εναντίον Γολιάθ κ όχι κύπελλο ΕΠΣ ΠΈΛΛΑΣ .

  • Ναγκάνο ο Ψαράς

   18 Σεπτεμβρίου 2019 at 21:39

   Κύριε Λουτσέσκου αυτά θα μπορούσε να τα πει ένας παραγοντας που κάνει ομάδα με παιδιά του χωριού και όχι με 15 μισθοφόρους από Σκύδρα και Έδεσσα.. Οι λογικές των μισθοφόρων είναι που καταστρεφουν σωματεία και όχι τόσο ένα ματς Τετάρτη και μάλιστα στην αρχή της χρονιάς

   • ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

    18 Σεπτεμβρίου 2019 at 22:29

    Ναγκάνο ο ψαράς …..
    Εσύ αυτό κατάλαβες από όλη αυτήν την ιστορία παλικάρι μου, μπράβο ξουραφι είσαι!!!!!

 5. Ναγκάνο ο Ψαράς

  19 Σεπτεμβρίου 2019 at 10:51

  Βασικά καλάμι είμαι (βλ. ψαράς). Επίσης σκαρφαλώνω στον Θεό, ενώ εσείς μάλλον μέχρι Α1 και ξανά στην Β’.

  • Κάστορας

   19 Σεπτεμβρίου 2019 at 16:30

   Έχει κι άλλον έξυπνο σαν κι εσένα ή μανούλα σου αγόρι μου;

 6. Υπογλώσσια. κ δραμαμίνες

  19 Σεπτεμβρίου 2019 at 15:14

  Δηλαδή τον έχεις πιάσει από τα αρχ@@@@ κρατά τον καλά μην σου φύγει κομπλεξικε , το έβγαλες πάλι το φαρμάκι σου ….

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα ΓΕΝΙΚΑ

error: Content is protected !!