Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας του ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου:

“Όλα για το χατίρι των ομάδων της Γ Εθνικής, τέσσερα παιχνίδια τα οποία δεν νοιάζεται κανείς στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Παραδείγματος χάρη οι ομάδες της Γ Εθνικής ξεκίνησαν προετοιμασία περίπου αρχές Ιουλίου και οι ομάδες όπως ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου, στο Β’ τοπικό 20 Αυγούστου, δεν φτάνει που τους έχουμε στον θεσμό του κυπέλλου με την μαγκιά κάποιων που δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω, τους κάνουμε και την χάρη να παίξουμε δύο παιχνίδια για πάρτυ τους Τετάρτες, χωρίς να μας ρωτήσουν αν συμφωνούμε.

Θα μας πείτε τώρα γιατί αν έπαιζες Κυριακή θα τους κέρδιζες; Το ζητούμενο δεν είναι αυτό κύριοι, αλλά σε 2 φάσεις, το αν μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο, πολύ απλά γιατί τα φροντιστήρια των παιδιών την Τετάρτη παίρνουν φωτιά και τα περισσότερα παιδιά από τους ενήλικες τελειώνουν από τις εργασίες τους στις 4 το απόγευμα και άντε να τρέχουμε να προλάβουμε…

Εντάξει να ζητήσουν άδεια από την εργοδότη τους μία φορά το καταλαβαίνω, αλλά να παίζουμε δύο Τετάρτες συνεχόμενα και ενδιάμεσα την Κυριακή να έχουμε ρεπό, αυτό μόνο στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ το έχουμε δει.

Άντε ρε παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο δεν γίνεται να μας θεωρείται και να μας έχετε για υποδεέστερους.

Κι εμείς γουστάρουμε τις ομάδες μας στην Γ Εθνική, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα για το χατίρι τους. Δηλαδή αν παίζαμε Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με την Θύελλα Σαρακηνών ποιον θα πείραζε; Και αν το επόμενο παιχνίδι ήταν Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα μας πείραζε; Ενώ τώρα παίζουμε δύο Τετάρτες και Κυριακή ρεπό.

Θα μας πείτε τώρα να προλάβουμε το πρωτάθλημα, μα το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, και το δικό μας 20 Οκτωβρίου. Η μεγάλη πλάκα θα είναι να μας πουν (που θα το κάνουν σίγουρα) να παίξουμε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου κύπελλο.

Μια ομάδα του δικού μας βεληνεκούς και επιπέδου με 10 – 15 μέρες προετοιμασία να δώσει σε διάστημα 15 ημερών 4 παιχνίδια καθοριστικά, σκεφτείτε τι έχει να γίνει, ολα τα παιδιά θα βγουν νοκ άουτ.

Συγνώμη κύριοι της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μήπως τελικά θα έπρεπε να μας αντιμετωπίσετε λίγο πιο σοβαρά; Και αν δεν το κάνετε για μας τους κολλημένους με το τόπι, κάντε το για αυτά τα παιδιά που περιμένουν κάθε Κυριακή να δείξουν το ταλέντο τους, παρατώντας δουλειές, φροντιστήρια, σχολεία, ακόμα πολλές φορές και τις οικογένειες τους για να το καταφέρουν.

Με τιμή
Ο πρόεδρος
Χρήστος Καραντίνας (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ)

More in ΓΕΝΙΚΑ