Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΠΑΟ Δάφνης για την διαιτησία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΠΑΟ Δάφνης για την διαιτησία

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Δύο μέρες μετά το παιχνίδι μας ενάντια στην ομάδα του Ηρακλή Αγ. Λουκά προσπαθούμε ακόμα να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα που μας βασανίζουν.

Απευθυνόμενοι λοιπόν στην ΕΠΣ Πέλλας σαν σωματείο, αλλά και σαν άνθρωποι, γονείς παιδιών που τώρα ξεκινούν να παίξουν και να μάθουν ποδόσφαιρο, θέτουμε τις εξής ερωτήσεις:

Ερώτηση 1η λοιπόν…

Για ποιόν λόγο κύριοι με τις επιλογές σας γκρεμίζεται τα όνειρα των παιδιών ενός μικρού χωριού σαν το δικό μας, το οποίο με νύχια και με δόντια παλεύει μέσα στην κρίση να έχει μία  ομάδα έτσι ώστε μικρά παιδιά να μάθουν τα ιδανικά του αθλητισμού;

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή και από το εν λόγω παιχνίδι. Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να προηγείται νωρίς με 1-0 στο 5ο λεπτό και κάπου εκεί ξεκινάει το σόου του ειρωνικού διαιτητή κ. Ραμπούση και του υπέρβαρου βοηθού του κ. Παρασκευά.

Στα επόμενα 10 λεπτά λοιπόν οι εν λόγω κύριοι, καθάρισαν το παιχνίδι καταλογίζοντας 2 ανύπαρκτα πέναλτι, το δεύτερο δε ήταν μπροστά στα μάτια του βοηθού κ. Παρασκευά, το οποίο στην αρχή της φάσης ο ποδοσφαιριστής που το κερδίζει ξεκινά από καταφανέστατη θέση οφσάιντ, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό. Στην συνέχεια λοιπόν της φάσης ο ποδοσφαιριστής μας κάνοντας τάκλιν και προσπαθώντας να ανακόψει τον επιτιθέμενο, βρήσκει η μπάλα στο χέρι του την ώρα που το χέρι είναι κολλημένο στο ξαπλωμένο σώμα του, φάση για σεμινάριο.

Φυσικά έχουμε τις αμφιβολίες μας αν ο βοηθός πρόλαβε καν να δει όλο αυτό που σας περιγράφουμε και είδε όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο. Ακόμη και η αντίπαλη ξαφνιάστηκε με αυτή την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή δεν τρέφουμε αυταπάτες, η ομάδα του Ηρακλή Αγ. Λουκά συνολικά στο παιχνίδι ήταν καλύτερη από την δική μας και πολύ πιθανόν να κέρδιζε το ματς δίχως την βοήθεια και τα αίσχη αυτών των δύο “κυρίων”. Σε καμία περίπτωση δεν καταλογίσζουμε το παραμικρό στον Κ. Δεμερτζή ο οποίος πέρασε απαρατήρητος, όπως δήλαδη πρέπει να συμβαίνει όταν ένας διαιτητής κάνει σωστά την δουλειά του.

Και έτσι περνάμε στην 2η ερώτηση μας…

Είναι απλά κακοί διαιτητές οι παραπάνω ή υπάρχει δόλος και υποκινούνται από κάποιους…;

Κύριοι έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός που αποτελεί θεμέλιο για τις επόμενες γενιές, αλλά και για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Απαιτούμε τις απαντήσεις σας κύριοι, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Με τιμή,

το Δ.Σ. του ΠΑΟ Δάφνης

More in Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ