Ανακοίνωσε προπονητή ο ΑΣ Σεβαστιανά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανακοίνωσε προπονητή ο ΑΣ Σεβαστιανά

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον κύριο Αβραάμ Πετρίδη στην θέση του προπονητή στο νέο ξεκίνημα του σωματείου.

Ο κύριος Πετρίδης αποτελούσε ήδη από τα πρώιμα στάδια δημιουργίας του σωματείου θεμελιωτής και δημιουργός, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου, της νοοτροπίας και των αρχών που επιθυμούμε να πρεσβεύει η ομάδα τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό χαρακτήρα.

Δεν θα μπορούσε επομένως να βρεθεί καταλληλότερος για αυτή τη θέση ώστε αυτά που αναφέρονται να αποτυπωθούν και έμπρακτα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο κύριος Πετρίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και πιστοποίηση UEFA C. Κατά την περίοδο 2015-2016 διετέλεσε γυμναστής στην ομάδα Δόξα Σώστη στην Κομοτηνή και παράλληλα προπονητής σε ακαδημία της περιοχής προσκείμενη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το 2017 γυμναστης- προπονητής στον Νέο Αετό Σκύδρας και κατά το έτος 2018 προπονητής στην ομάδα του Φίλιππου Σταυροδρομίου όπου βρέθηκε πολύ κοντά στην άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία καθώς αυτή χάθηκε στα μπαράζ. Επιπλέον κατά το περασμένο έτος 2018-2019 διετέλεσε προπονητής στην αθλητική Ακαδημία Σκύδρας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του εύχεται καλό ξεκίνημα με υγεία και δηλώνει ότι θα βρίσκεται δίπλα του αρωγός καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.”

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ