Αναζήτηση χορηγών για τον Γιάννη Κουκουσέλη του ΑΣ Καράτε “Η Αλμωπία” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση χορηγών για τον Γιάννη Κουκουσέλη του ΑΣ Καράτε “Η Αλμωπία”

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“Ο Γιάννης Κουκουσέλης είναι αθλητής του Αθλητικού συλλόγου Καράτε ‘’ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΄’ και η καταγωγή του είναι από το Λουτράκι Αλμωπίας.

Ξεκίνησε Καράτε από την Δευτέρα Δημοτικού και τώρα είναι 15 ετών και αγωνίζεται στην κατηγορία των εφήβων. Επί έξι χρόνια που ασχολείται με το αγωνιστικό Καράτε πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες που αγωνίζεται και τα τελευταία χρόνια δουλεύει πάνω στο αγωνιστικό ΚΑΤΑ κατακτώντας πανελλήνια μετάλλια.

Μόνιμος πρωταθλητής στο GOJU KAI KARATE DO , στην Βόρεια Ελλάδα και στο βάθρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Είναι ένας αθλητής με ήθος, παράδειγμα εργατικότητας και σκληρής δουλειάς. Είναι η ήρεμη δύναμη του συλλόγου μας.

Η τεχνική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές τον επέλεξαν να εκπροσωπήσει την χώρα μας στις τρέχουσες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Είναι μεγάλη τιμή για την περιοχή μας να την εκπροσωπεί ένας αθλητής της στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Η μεγάλη αγωνιστική υποχρέωση που πρέπει να συμμετάσχει είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και κάτω των 21 ετών. Οι αγώνες αυτοί θα λάβουν χώρα στην Χιλή της Νοτίου Αμερικής στο Σαντιάγο το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2019. Επίσης πρέπει να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά Καράτε το οποίο διεξάγεται τον Σεπτέμβριο στην Κωνσταντινούπολη που διαρκεί τρεις μέρες.

Γι αυτές τις συμμετοχές ειδικά της Χιλής το κοστολόγιο είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα του συλλόγου και τα προσωπικά οικονομικά του αθλητή καθώς δεν μπορεί και η Ομοσπονδία να καλύψει έξοδα των αθλητών. Έτσι αποφασίσαμε και σαν σύλλογος αλλά και σε προσωπική βάση να ζητήσουμε την βοήθεια χορηγών φορέων η ιδιωτών για να μπορέσει ο αθλητής μας να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και στις άλλες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Παρακαλούμε οποιονδήποτε φορέα ή ιδιώτη μπορεί να βοηθήσει στο θέμα αυτό να επικοινωνήσει προσωπικά αλλά και με τον σύλλογο για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :

6939658913 Κεβίδης Γεώργιος
6936183878 Κουκουσέλης Ανδρέας

Επίσης έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην ALFA BANK για τον σκοπό αυτό στο όνομα του αθλητή, του πατέρα του και του προπονητού του.

Αριθμ. Λογαριασμού ALPHA BANK
873 00 2787 002771 EUR
IBAN: GR30 0140 8730 8730 0278 7002 771
BIC: CRBAGRAA

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα παραπάνω τηλέφωνα.

More in ΓΕΝΙΚΑ