Αναδιάρθρωση ώρα μηδέν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αναδιάρθρωση ώρα μηδέν

Εδω και αρκετό χρονικό διάστημα πολύς λόγος γίνεται για την αναδιάρθρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού κ.Γιώργο Βασιλειάδη αλλά επί του παρόντος κανένας δεν γνωρίζει τι θα ισχύσει και αν θα ισχύσει.

Κατά καιρούς ακούγονται διάφορες γνώμες από τους δήθεν ειδήμονες, ο καθένας λέει τα δικά του αλλα επί της ουσίας κανένας δεν λέει τίποτα…

Αν ισχύσουν τα όσα ακούγονται εννοείται ότι κάποιες ομάδες θα υποστούν μια ποδοσφαιρική αδικία, ωστόσο η αναδιάρθρωση βρίσκεται στις καλένδες κι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο καλά θα είναι να περιμένουμε, για τον λόγο ότι αυτό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές με τις πολιτικές παρεμβάσεις να ανατρέπουν πολλά πράγματα.

Πάντως καλό θα είναι αν πραγματικά υπάρξουν αλλαγές στον χιλιοταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο της χώρας μας να γίνουν στην ώρα τους, ούτως ώστε τα σωματεία να γνωρίζουν που θα αγωνίζονται για να πράξουν ανάλογα όσον αφορά την ενίσχυση τους, αλλά και άλλα θέματα για την οργάνωση τους.

Δε νοείται να δημιουργείται κάθε χρόνο ένα ποδοσφαιρικό μπάχαλο από τον κάθε τεχνοκράτη της Πολιτείας που θέλει να περάσει τις δικές του απόψεις, χωρίς να ακούει κανέναν από ανθρώπους που έχουν δώσει τα φώτα τους στον αθλητισμό.

Ας σταματήσει επιτέλους κάποια στιγμή αυτό που γίνεται συχνά-πυκνά με τις συνεχείς αλλαγές στα πρωταθλήματα, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, που ουσιαστικά δεν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο μας παρά μόνο ένα μπέρδεμα άνευ προηγουμένου, ταλαιπωρόντας ομάδες και παράγοντες.

Έτσι κι αλλιώς ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει καμιά βελτίωση σε κανέναν τομέα της χώρας μας, αφού η αναμενόμενη εξέλιξη του αθλήματος αργεί ακόμα πολύ και ίσως στην Ελλάδα μας να μην έρθει ποτέ..!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ