Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αναγέννηση: Προβληματισμός και σκέψεις ενός αγνού φιλάθλου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ όπου υπογράφει ως διοικητικό συμβούλιο της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προβάλλοντας μάλιστα και το σήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Εκτός κι εάν ολοκληρώθηκε η ένωση με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και δεν το γνωρίζω οπότε δικαίως το κάνουν.

Πραγματικά θλίβομαι μ’ αυτά που διαβάζω καθώς αναφέρονται για κάποιους υβριστές. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν να βρίζει άκουσα όμως κυκλοφορόντας στην πόλη των Γιαννιτσών και στα διάφορα αθλητικά στέκια ανθρώπους να προβληματίζονται και να δείχνουν την ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας.

Όλοι αυτοί δεν περιμένουν κανένα πρίγκιπα να βρει το γοβάκι τους όπως αναφέρεστε (γιατί πρίγκιπας βρήκε το γοβάκι της Σταχτοπούτας όπως αναφέρει και το γνωστό παραμύθι) γιατί αν χρειαστεί μπορούν αυτοί μόνοι τους να αναδείξουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μέσα από τις στάχτες της όπως το έχουν κάνει πολλές φόρες στο παρελθόν και γι’ αυτό επιλέχτηκε το συγκεκριμένο σήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Όσο για την νομιμότητα της διοίκησης εσείς γνωρίζεται καλύτερα βέβαια αλλά εγώ ερωτώ.

Έγιναν ποτέ εκλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Τέλος παρατηρώ ότι όποια κριτική γίνεται θεωρείται ύβρεις και προσβολή. Μάθετε επιτέλους να δέχεστε την κριτική από αυτούς που εσείς αποκαλείται υβριστές αλλά που βοήθησαν με κάθε τρόπο που μπορούσαν να δουν την ομάδα που αγαπούν (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) ξανά ψηλά και με δυναμική παρουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο αισθάνονται και πιστεύουν ότι δεν τους κοροϊδεύει κανείς.

Υ.Σ. Αναλογιστείτε κύριοι της διοίκησης τι είπατε στην συγκέντρωση ενημέρωσης (συνέλευση) που κάνατε στα γραφεία της ομάδας και τι κάνατε μέχρι σήμερα.

Ένας αγνός φίλος της ομάδας και οπαδός της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προβληματισμένος από αυτά που βλέπει και ακούει.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να δικαιωθείτε στις επιλογές σας, και αν όχι όμως οι μόνοι που δεν θα ευθύνονται είναι αυτοί που με την κριτική τους προσπαθούν να βοηθήσουν. Θα ήθελα να γράψω ακόμη λίγα λόγια αλλά σταματώ εδώ.

Με τιμή
Σαρακινίδης Πέτρος

 

Πηγή: matiespellas

3 Σχόλια

3 Comments

 1. Κουλ

  26 Ιουλίου 2020 at 14:42

  Πια αναγέννηση ρε μεγάλε , αυτή η ομάδα έσβησε εδώ και χρόνια

 2. Άλλος φίλαθλος

  26 Ιουλίου 2020 at 18:00

  Συνγχαριτηρια κ Σαρακίνη για το σχόλιο σας και για τον προβληματισμό σας όπως και για την μομφή που βγάζετε για τους ανθρώπου αυτούς που αφήνουν τις δουλειές τους και προσπαθούν να τρέξουν ποδοσφαιρικά κάτι διαφορετικό στην πόλη των Γιαννιτσών με την ομώνυμη ομάδα ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ να εχει έδρα Την οδό Σταδίου η οποία τυχαίνει να ειναι και το δημοτικό στάδιο Γιαννιτσων.
  Οι άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη στον ποδοσφαιρικό χάρτη και πρεπει να τους στηρίξουμε περισσότερο απο ποτέ αφήνοντας τα προσωπικά και τις κακίες που εχει ο καθένας στην άκρη.
  Όλοι εμείς που αγαπάμε αυτή την ομάδα θα πρεπει να την υποστηρίξουμε απο την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.
  Νομίζω πως λίγοι ειναι αυτοί που μπορούν να κατηγορήσουν όλους αυτούς που προσπαθούν σήμερα διοικητικά να τρέξουν την ομάδα όπως και να λέγεται αυτή ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ η αργότερα ΑΝΑΓΕΝΝΙΣΗ γιατι θα ειναι πάντα η ομάδα της πόλης.

 3. Ενας Άλλος Φίλαθλος

  27 Ιουλίου 2020 at 08:35

  Όλοι όσοι κάνουν μια δραστηριότητα νόμιμη ή μη ή λιγότερο νόμιμη, θεάρεστη ή όχι αφήνουν την ησυχία τους και το σπίτι τους.Δεν είναι για όλα άλλοθι το άφησα το σπίτι μου για να το κάνω.Επιπλέον, δεν είναι κατ ανάγκη μομφή να εκφράζονται επώνυμα κάποιοι προβληματισμοί σχετικά με το πόσο ορθά γίνεται κάτι ή πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερα.Και τρίτον στην δημόσια σφαίρα όταν δραστηριοιποιείσαι και οι μομφές προβλέπονται.

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα ΓΕΝΙΚΑ

error: Content is protected !!