Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τον Ιούνη τα σπουδαία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τον Ιούνη τα σπουδαία

Άγνωστη είναι τουλάχιστον προς το παρών η επόμενη μέρα για την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, εκεί όπου έγιναν κάποιες συζητήσεις στο Δ.Σ. για την επόμενη μερα, αλλά προς το παρών δεν υπάρχουν νέα για το τι μέλλει γίνεσθαι ενόψει της νέας σεζόν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό λόγω και των καταστάσεων με τον Κορωνοϊό.

Αναμένεται εντός του Ιούνη η Γενική Συνέλευση, εκεί όπου θα παρθούν γενναίες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας των Γιαννιτσών, όπου πάντως οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αποχώρηση από το Δ.Σ. πρωτοκλασάτων στελεχών που επιθυμούν να βάλουν ένα τέλος στην ενασχόληση τους με τα κοινά της ομάδας, που η αλήθεια είναι ότι δεν είχε την αναμενόμενη στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς και άκαιρο να γίνεται συζήτηση για το τι θα συμβεί τη νέα σεζόν, αλλά και πως θα κινηθεί η ιστορική Αναγέννηση η οποία σαφώς και χρειάζεται το αγκάλιασμα του κόσμου της που ήταν ανέκαθεν το μεγάλο της όπλο για να παίξει ρόλο πρωταγωνιστή σε οποιαδήποτε Κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Η ομάδα αυτή την στιγμή διαθέτει πολύ καλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην Κατηγορία και σίγουρα με την προσθήκη κάποιων αξιόλογων παικτών μπορεί να γίνει το αφεντικό στο πρωτάθλημα με σκοπό την άνοδο στις επόμενες Κατηγορίες.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ