Ανάβουν και πάλι οι μηχανές του Άρη Προφήτη Ηλία;;; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ανάβουν και πάλι οι μηχανές του Άρη Προφήτη Ηλία;;;

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία που τα τελευταία χρόνια είναι ανενεργή ως ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Ένας παλιός γνώριμος της ομάδος πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα για την άλλοτε κραταιή δύναμη της ομάδος του Προφήτη Ηλία. Ο λόγος για τον Σκυδραίο Κώστα Μποζίδη που υπηρέτησε την ομάδα ως αρχηγός για 3 χρόνια και αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερος και να παράγει έργο με νέους στόχους. Η ιδεολογία της ομάδος και οι νέοι στόχοι βασίζονται στις νεαρές ηλικίες, αφού ήδη υπάρχει αρκετό έμψυχο υλικό από την Ακαδημία της ομάδος περίπου στα 12-13 παιδιά από το χωριό, ενώ αν όλα πάνε καλά το ρόστερ θα πλαισιώσουν και πάλι νεαρά παιδιά από τις Ακαδημίες της περιοχής.

Ήδη ο Κώστας Μποζίδης έχει έρθει σε επαφές με ανθρώπους του χωριού ζητώντας την άμεση συνεργασία και βοήθεια τους ώστε να γίνει σωστή δουλειά και να αναδειχθούν και τα ταλέντα που υπάρχουν μέσα από την ομάδα. Η ανταπόκριση ήταν θετική και με τη βοήθεια των τοπικών παραγόντων η ομάδα του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία θα είναι και πάλι έτοιμη να μεσουρανήσει στα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ