Αλώβητοι στον Εύοσμο οι Πειρατές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλώβητοι στον Εύοσμο οι Πειρατές

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τον Εύοσμο η Θύελλα Σαρακηνών στο παρθενικό της παιχνίδι στις Εθνικές Κατηγορίες, με σκορ 0-0 με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο καθόλη την διάρκεια του με τις δύο ομάδες να ψάχνουν διαδρόμους για τα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να τα καταφέρνουν, αφού οι άμυνες λειτουργούσαν πολύ καλά και δεν άφηναν περιθώρια στους αντίπαλους επιθετικούς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, με τους γηπεδούχους πρώτα να έχουν μια καλή ευκαιρία με τον Καπρέτσο και τους φιλοξενούμενους με τον Γκέσιο.

Όσο περνούσε η ώρα στην αναμέτρηση φαινόταν ότι όποια ομάδα θα σκοράρει θα πάρει και την νίκη, ωστόσο κάτι τέτοια δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα η ισοπαλία να σφραγίσει τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μπουρουζίκα, Καραγιάννη, Δεδικούση (Λάρισας).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαθανασίου, Ουρδουλίδης, Ζουλούμης, Κολώνης, Καλλίδης, Κουτσικοβαγγέλης, Φούσκας (78’ Ράπτης), Κατσιάκης, (68’ Κωνσταντινίδης), Αποστόλ, (89’ Χρήστου), Καπρέτσος, (68’ Παπακωνσταντίνου), Αθανασιάδης.

ΘΥΕΛΛΑ (Λεωνίδας Μπίλης): Φιρινίδης, Ουζούνης, Γεωργίου, Ρώσσης, (70’ Τσορλίνης), Μελίσσης, Κούμπους, Ευφραιμίδης, (65’ Λαφαζανίδης), Ηλιάδης, (55’ Μαντζανάς), Γκέσιος, Κυζιρίδης (82’ Αθανασιάδης), Ιωάννου.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ