Αλλάζουν του χρόνου Α1 και Α’ Κατηγορία; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αλλάζουν του χρόνου Α1 και Α’ Κατηγορία;

Σκέψεις για αλλαγές από την μεθεπόμενη σεζόν από την ΕΠΣ Πέλλας, όσον αφορά τα πρωταθλήματα της και τις ομάδες ανά Κατηγορία.

Στο τραπέζι έπεσαν κάποιες προτάσεις που κανένας δεν ξέρει αν και όταν γίνουν πράξη, αν θα ωφελήσουν ή θα χειροτερέψουν την κατάσταση στο ήδη πληγωμένο ετασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας και γενικά όλης της Ελλάδας.

Η κυρίως σκέψη των υπευθύνων μιλούν για Α1 με 16 ομάδες, την στιγμή που φέτος με δυσκολία συμπληρώθηκαν οι 12 ομάδες, καθώς επίσης και για την Α’ Κατηγορία για έναν όμιλο με επίσης 14 ομάδες.

Για να γίνει πράξη αυτό το επιχείρημα όμως, θα πρέπει να αλλάξει δραματικά η κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όπου θα πρέπει να προβιβαστούν περισσότερες ομάδες και να υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες, κάτι που σίγουρα βρίσκει απροετοίμαστα τα σωματεία που έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους με τις γνωστές υπάρχουσες συνθήκες.

Από εκεί και πέρα ότι περισσέψει πέρα των 32 ομάδων που θα συγκροτούν την Α1 και Α’ Κατηγορία, θα δημιουργηθούν οι όμιλοι της Β’ Κατηγορίας.

More in ΓΕΝΙΚΑ