Αλεξάνδρεια: Συνάντηση προέδρων Γ’ Εθνικής και κατάθεση προτάσεων για την κατηγορία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλεξάνδρεια: Συνάντηση προέδρων Γ’ Εθνικής και κατάθεση προτάσεων για την κατηγορία

Σε άτυπη δια ζώσης συνάντηση μέσω προέδρων και αντιπροσώπων, προχώρησε αριθμός ομάδων ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής περιόδου 2021-2022. Η συγκέντρωση έγινε στον υπαίθριο χώρο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, τη Δευτέρα 12/7 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ήταν μία ενωτική πρωτοβουλία του ισχυρού παράγοντα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, Δημήτρη Παπαδοπούλου. Τα κυριότερα προβλήματα τέθηκαν από τον οικοδεσπότη κατά τον αρχικό του χαιρετισμό:

Η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων. Η λειτουργική διαμόρφωση με λιγότερο αριθμό ομίλων με περισσότερες ομάδες. Εισήγηση για κατάργηση του κοστοβόρου παράβολου συμμετοχής των ομάδων. Το υψηλό κόστος των νέων δελτίων των ποδοσφαιριστών, με την πρόταση να αφορά μείωση στο ήμισυ. Τα προβλήματα των υπέρογκων πειθαρχικών προστίμων (κάρτες). Η μείωση του εξοδολογίου των διαιτητών, με ορισμούς από όμορους Νομούς.

Στη συνέχεια ακούστηκαν προτάσεις και απόψεις προέδρων και εκπροσώπων των ομάδων με την παρακάτω σειρά:

Ασαργιωτάκης Ιωάννης (ΑΟ Πόρος Ηρακλείου), Ιωακείμ Λάμπρος (Ηρακλής Λάρισας), Απατζίδης Χαράλαμπος (Θερμαϊκός Θέρμης), Σταμίδης Γεώργιος (Ποσειδών Μηχανιώνας), Δανιηλίδης Θεόδωρος (Αναγέννηση Γιαννιτσών), Χουρσουζίδης Πολύκαρπος (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Κερλίδης Ιωάννης (προπονητής), Κουσίδης Δημήτριος (ΑΕ Ποντίων Κοζάνης), Τσιόπλης Ευάγγελος (Καληράχη Γρεβενών) Χατζηβασίλης Άλκης (ΠΟ Ελασσόνας), Γιαννόπουλος Απόστολος (ΑΠΟ Φήκης Τρικάλων).

Συμφωνήθηκε η σύσταση 7μελούς συντονιστικής επιτροπής, με αρμοδιότητα τη συγκέντρωση και υποβολή των προβλημάτων των ομάδων στην ΕΠΟ και στην Πολιτεία. Μία επιτροπή, με άμεσο στόχο να καταστεί μελλοντικά ως θεσμικό όργανο.

Τα πρώτα τέσσερα μέλη που ορίστηκαν είναι:

1.Ασαργιωτάκης Ιωάννης

2. Ιωακείμ Λάμπρος

3. Παπαδόπουλος Δημήτριος

4. Απατζίδης Χαράλαμπος

Αναμένεται η συμπλήρωση με επιπλέον τρία μέλη. Η νέα συνάντηση των παραγόντων των ομάδων συμφωνήθηκε για τα τέλη Αυγούστου στη Λάρισα.

Βίντεο:

 

 

Πηγή: emvolos.gr

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τσαλι

    13 Ιουλίου 2021 at 19:15

    Η προεδραρα μας δεν ηταν εκει????αλλα ξεχασα ο εθνικος επεσε…….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ