Αλαλούμ στο Χαλκηδόνα-Αξιός! Η απίστευτη ιστορία και ο «γολγοθάς» ενός γιατρού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αλαλούμ στο Χαλκηδόνα-Αξιός! Η απίστευτη ιστορία και ο «γολγοθάς» ενός γιατρού

Σε χθεσινή αναμέτρηση της Α κατηγορίας, ο γιατρος έφυγε στο 84′, το παιχνίδι σταμάτησε για έξι λεπτά και αφότου επέστρεψε ο γιατρός, ο αγώνας συνεχίστηκε μέχρι τέλους, σε μια ιστορία τρέλας!

Συγκεκριμένα, στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Χαλκηδονας, μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Αξιού Ανατολικού, όπως αναφέρει ο Θανάσης Χαδήμογλου στο Φ.Α, κατόπιν ενημέρωσης από τον παρατηρητή, διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός του αγώνα είχε αποχωρήσει στο 84“! Για έξι λεπτά περίπου ο αγώνας διεκόπη μέχρι τη στιγμή όπου επέστρεψε ο γιατρός και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Που πήγε ο γιατρός; Ο συγκεκριμένος γιατρός που είχε οριστεί για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΑΞΙΟΣ (Ώρα έναρξης: 15.00), είχε οριστεί παράλληλα και για το παιχνίδι μπάσκετ της Β εθνικής, μεταξύ της Χαλκηδόνας και των Ικάρων Σερρών που ξεκινούσε αργότερα (Ώρα έναρξης: 17.00).

Ο γιατρός έχοντας φύγει νωρίτερα για να προλάβει την αναμέτρηση μπάσκετ που είχε οριστεί, ανάγκασε τον Χαδήμογλου να διακόψει το ματς στο 84′ και όταν έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής, ανάγκασε αντίστοιχα τον κομισάριο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Χαλκηδόνας και του Αξιού να περιμένει οριακά 15 λεπτά, μέχρι να αρχίσει ο αγώνας μπάσκετ!!!

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο ίδιος γιατρός καθυστερούσε παραπάνω από την διορία των 15 λεπτών, τότε η μπασκετική ομάδα ΓΑΣ Χαλκηδόνας θα έχανε το παιχνίδι στα χαρτιά!

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το μέτρο με την απαραίτητη παρουσία γιατρών στα παιχνίδια, η ομάδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Χαλκηδόνας, προτίμησαν να έχουν τον ίδιο γιατρό. Ίσως κάπου εκεί μπλέχτηκαν τα πράγματα και είχαμε το χθεσινό περιστατικό. Απίστευτη ιστορία αλλά και παράλληλα ένας απίστευτος Γολγοθάς, για τον γιατρό και συγκεκριμένα για τον αγώνα δρόμου όπου έκανε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

More in ΓΕΝΙΚΑ