Ακέφαλη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ακέφαλη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού …

Χωρίς ηγεσία έμεινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Δημήτρη Μαζαράκη και Γιώργου Ζώη.

Οπως αναφέρει η «Live Sport», οι δύο δικαστικοί, ο πρώτος αεροπαγίτης επί τιμή κι ο δεύτερος συνταξιούχος εφέτης, αμείβονται για κάθε συνεδρίαση της ΕΕΑ με 50 ευρώ. Ομως επειδή ακριβώς αμείβονται, η σύνταξή τους μειώνεται κατά 60% όπως προβλέπει η νομοθεσία, γι’ αυτό το λόγο υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Οι δύο άνδρες είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν αν δεν βρεθεί λύση, καθώς χάνουν πολλά χρήματα ωστε να λειτουργεί η ΕΕΑ που είναι άγνωστο πότε θα συνεδριάσει ξανά.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή πρέπει να εξετάσει άμεσα τους φακέλους των ομάδων της Football League ώστε να κρίνει ποιες πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή: metrosport.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ