Αιτήματα των ομάδων του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιτήματα των ομάδων του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Με μεγάλη συμμετοχή των παραγόντων των ομάδων του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση στην Αλεξάνδρεια, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που πραγματικά ταλανίζουν τα σωματεία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο φέτος με τον Κορωνοϊό και την αβεβαιότητα της επόμενης ημέρας.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά η απαγόρευση παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα, ένα θέμα το οποίο όμως συμπίπτει με τις όποιες αποφάσεις παρθούν για την Super League και δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να ισχύσουν διαφορετικά μέτρα για την Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα υπήρξε συμφωνία και τοποθέτηση όλων των παρευρισκομένων παραγόντων για ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών από όμορους Νομούς, που σαφώς και μειώνουν τα κοστολόγια σε κάθε περίπτωση, σε όλους τους τομείς, ενώ στο βάθος του μυαλού όλων των παρευρισκομένων και μετά από συζήτηση που έγινε, είναι και η αποχή αν δεν γίνουν αποδεκτά κάποια αιτήματα των ομάδων.

Επίσης ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η μηδενική ανταποδοτικότητα προς τις ομάδες από πλευράς της ΕΠΟ, από τα έσοδα που βάζει στα ταμεία της από τον οβολό των ομάδων, είτε από ποσοστά εισιτηρίων, είτε από ποινές, είτε από διάφορα πρόστιμα, είτε από μεταγραφές κτλ, καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

4 Σχόλια

4 Comments

 1. Ερώτηση

  30 Σεπτεμβρίου 2020 at 20:45

  Ποτέ αναφέρθηκε στην δική φίλε και ποτέ θα αλλάξουν ξέρεις κάτι

 2. σαρακηνα

  29 Σεπτεμβρίου 2020 at 22:25

  η εκπομπη η δικη το αναφερε και τα πραματα θα αλαξουν

 3. Εξοργισμένος παράγοντας

  29 Σεπτεμβρίου 2020 at 14:19

  Να μην ξεκινήσουν εάν δεν βρεθεί λύση, η ένα ποσοστό κόσμου ανάλογα τα γήπεδα, η ένα ποσό σε κάθε σωματείο από την ελληνική Ομοσπονδία.

 4. Παρατηρητης

  29 Σεπτεμβρίου 2020 at 09:11

  Η Γ εθνική (4η κατηγορία) είναι το ελληνικό σύστημα που όλοι κονομουν ( λεωφορεία, ταξί, παίκτες, προπονητες, διαιτητές, παρατηρητές κλπ κλπ κλπ). Χίλιοι δυο ζούνε απ’ αυτή. Οι μόνοι χαμένοι είστε εσείς οι παράγοντες που κατά κάποιο τρόπο τα θέλει ο πωπος σας. Άπαντες οι “κερδίζοντας” περιμένουν πώς και πώς την έναρξη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ