Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας “Ακαδημία Αστεριών” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας “Ακαδημία Αστεριών”

Μια Ακαδημία που μπορεί να στερείται την δημόσια συνεχόμενη προβολή αλλα η ίδια της η δουλειά σε βάθος χρόνου ειναι η καλύτερη διαφήμιση για τα αποτελέσματα της πολύ καλής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται εδω και 21 χρόνιαωτης λειτουργίας της.

Η αθλητική ακαδημία Σκύδρας ιδρύθηκε το 1996 υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας , στα 21 χρόνια της λειτουργίας της έχουν βγει από αυτήν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στις μεγάλες κατηγορίας του ποδοσφαίρου αλλά και σε πολλά σωματεία του νομού μας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Εύθυμης Κουλούρης και ο Συλλέκτης Βαγγέλης που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης,ο Παυλίδης Χαράλαμπος που αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης και μάλιστα φοράει και τιμά το περιβραχιόνιο του ιστορικού κιτρινόμαυρου συλλογου , ο Ξόμπλιος Παναγιώτης που αγωνίζεται στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πολλοί άλλοι που αγωνίζονται φέτος σε άλλες κατηγορίες.

Αλλά και κατά το παρελθόν πολλοί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία αγωνιστήκαν σε μεγάλες αλλά και μικρότερες κατηγορίες. Παράλληλα αξιζει να αναφέρουμε οτι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ποδοσφαιρική αφρόκρεμα του Νομού εχουν ξεκινήσει απο την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας που ίσως δεν ειναι ευρέως γνωστό στους περισσότερους.

Φέτος η Ακαδημία εχει ενα σπουδαίο ”ατου” αφου οι προπονήσεις θα γινονται στο Δημοτικο Σταδιο της Σκυδρας . οι προπονήσεις ξεκινούν στις 10 Σεπτεμβρίου και οι εγγραφές στις 1 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα Σκύδρας και Σεβαστιανών.

Θα λειτουργήσουν τα τμήματα:
Μπαμπίνη, Pro Junior με προπονητή τον Τόλη Μάστορα καθηγητή φυσικής αγωγής με δίπλωμα Uefa C
Junior , Προπαιδικό με προπονητή τον Χρηστό Ορφανίδη καθηγητή φυσικής αγωγής με δίπλωμα Uefa B
Παιδικό με προπονητή τον Θανάση Γίτσα(Μαραντονα) προπονητή ποδόσφαιρου σε ομάδες των ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

More in ΓΕΝΙΚΑ