Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών: Βαριά βιομηχανία ποδοσφαιριστών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών: Βαριά βιομηχανία ποδοσφαιριστών

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 26 ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών έχουν κληθεί στα Κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας (Ανδρών, Ελπίδων, Νέων, Παίδων), σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για έναν ποδοσφαιριστή, το να κληθεί στην Εθνική είναι η μεγαλύτερη τιμή και οι δύο ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών που έχουν κληθεί στην Εθνική Ανδρών μέχρι σήμερα, είναι τα καμάρια των Γιαννιτσών, ο Δημήτρης Πέλκας που αγωνίζεται πλέον στην Τουρκία και στην Φενέρμπαχτσε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών με μπροστάρη τον Σάββα Παπαδόπουλο που έχει στήσει όλο αυτό το εγχείρημα, όπως όλοι γνωρίζουμε αποτελεί την βαριά βιομηχανία ποδοσφαιριστών όχι μόνο στην Πέλλα, αλλά και πανελλαδικά, έχοντας αναδείξει αρκετά ταλέντα, που επανδρώνουν τις μεγάλες ομάδες.

Μάλιστα όπως τονίζεται τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν τα ονόματα και τις φωτογραφίες εκείνων που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων και Νέων, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η λίστα με τα άτομα που έχουν κληθεί στην Εθνική Παίδων.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. PellaSports

    1 Δεκεμβρίου 2020 at 18:49

    Η “λογοκρισία” υπάρχει, διότι τα όσα αναφέρατε στο προηγούμενο σας ανώνυμο σχόλιο ήταν μηνύσιμα. Αν θέλετε κάντε το συγκεκριμένο σχόλιο επώνυμα, ώστε να αναλάβετε την όποια ευθύνη σας αναλογεί και θα μπει κανονικά. Και αν πιστεύετε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά εξαιτίας ενός σχολίου που δεν δημοσιεύθηκε, ας είναι έτσι…

  2. Ανώνυμος

    1 Δεκεμβρίου 2020 at 18:36

    Η λογοκρισία πάει και έρχεται έτσι θα πάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπροστά;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ