ΑΕ Καρίτσας: Τραπέζι απο τους αδερφούς Ρέτζιου! Ευχαριστήριο της ΑΕΚ (φωτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕ Καρίτσας: Τραπέζι απο τους αδερφούς Ρέτζιου! Ευχαριστήριο της ΑΕΚ (φωτο)

Μπάρμπεκιου ακολούθησε το χαλάρωμα της Τρίτης για την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας στις εγκαταστάσεις της ομάδας της ΑΕΚ. Οι ιδιοκτήτες της γνωστής επιχείρισης στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας “ΧΑΛΒΑΣ ΡΕΤΖΙΟΣ” κ.κ.Γιάννης και Κώστας Ρέτζιος, έκαναν το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ στο τέλος τους γλύκαναν και με τον ποιοτικό τους χαλβά, που αποτελεί σημείο κατατεθέν για τα αγνά υλικά και την χαρακτηριστική του γεύση!

Αποτέλεσε μια καλή χαλαρωτική δόση για τον Μιχάλη Ζιώγα και τους ποδοσφαιριστές του, που αύριο υποδέχονται τον Αλμωπό Αριδαίας στην έδρα τους, θέλοντας να συνεχίσουν τα επιτυχή αποτελέσματα μετά την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Τρίκαλα Ημαθίας επι του τοπικού Μ. Αλέξανδρου.

Το κλίμα είναι καλό, απουσίες δεν υπάρχουν, με τον Θεσσαλό τεχνικό να παίρνει μαζί του στην αποστολή τους ποδοσφαιριστές που έφεραν στην Πιερία το τρίποντο απο την γειτονική Ημαθία. Να σημειωθεί ότι εκτός απο τη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα κοντά στους παίκτες και τους προπονητές, της, παρόν ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας,με τον ειδικό σύμβουλο της ένωσης Κώστα Κούρτη!

Ευχαριστήριο ΑΕ Καρίτσας
“Το Δ.Σ. της ΑΕ Καρίτσας, θέλει να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρισης ΧΑΛΒΑΣ ΡΕΤΖΙΟΣ κ.κ. Γιάννη και Κώστα Ρέτζιο, για το τραπέζι που πρόσφεραν στην ομάδα μας!”

Για την ΑΕ Καρίτσας
Το Δ.Σ.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ