Αερωπός MANDYNAMIC: Αήττητος και στο 3ο φιλικό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αερωπός MANDYNAMIC: Αήττητος και στο 3ο φιλικό

Με τον Μαυροβούνιο Σαμίντ Μέκιτς σε θέση ίντερ να κάνει ντεμπούτο έστω και για λίγα λεπτά στο β΄μέρος ο Αερωπός MANDYNAMIC πραγματοποίησε καλή εμφάνιση εχθές το πρωί στο φιλικό με τον ενισχυμένο Φαίακα Κέρκυρας (Που έχει πλήρη ρόστερ με 12 ισχυρές μεταγραφές) στο Κιλκίς, ήρθε ισόπαλος 28-28 αφού προηγήθηκε με 14-17 στο α΄μέρος όταν χρησιμοποίησε κυρίως το βασικό σχήμα (Ιωαννίδης τ/φ, Μισαηλίδης πλέι μέικερ, Κράλλης, Μέτσης ίντερ, Βαφείδης πίβοτ, Κυριακού δ. εξτρέμ και αρ. εξτρέμ ο 16 χρονος Μουμτσιδέλης).

Στο διάστημα αυτό ήταν εξαιρετικοί επιθετικά ο Φώτης Μισαηλίδης με τους Κράλλη και Κυριακού από την δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Στο β` μέρος πέρασαν σταδιακά στον αγώνα και οι νεαροί από τον πάγκο αλλά η ομάδα παρέμεινε ανταγωνιστική όπως μαρτυρά το τελικό 28-28.

Αερωπός MANDYNAMIC (Πηλαλίδης): Ιωαννίδης, Αθανασίου (τ/φ)  Μισαηλίδης, Κράλλης, Ρόμπης, Βαφείδης, Κυριακού, Μουμτσιδέλης, Μέτσης, Κώστας, Γάτσης Γιαννούσης, Μπουτκάρης, Μέκιτς.

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ