Αδιανόητο ξέσπασμα Γεωργούντζου για Καλαμάτα: «Θα πιω βιτριόλι, θα πεθάνω»! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αδιανόητο ξέσπασμα Γεωργούντζου για Καλαμάτα: «Θα πιω βιτριόλι, θα πεθάνω»!

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Καλαματιανού δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την αποτυχία της «μαύρης θύελλας» να ανέβουν στη Football League.

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική ούτε μέσω μπαράζ, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα με τον Διαγόρα νίκησε με Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Καλαματιανού δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την αποτυχία της «μαύρης θύελλας» να ανέβουν στη Football League.

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική ούτε μέσω μπαράζ, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα με τον Διαγόρα νίκησε Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Καλαματιανού δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την αποτυχία της «μαύρης θύελλας» να ανέβουν στη Football League.

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική ούτε μέσω μπαράζ, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα με τον Διαγόρα νίκησε με 2-1, ενώ είχε ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς.

Μετά τη χθεσινή αποτυχία της «μαύρης θύελλας», ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων, απειλώντας να… πιει βιτριόλι και να πηδήξει από το παράθυρο!

Δείτε το απίθανο βίντεο:

More in ΓΕΝΙΚΑ