Αγελάδα τραυμάτισε τερματοφύλακα, ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει από τη μανία της! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αγελάδα τραυμάτισε τερματοφύλακα, ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει από τη μανία της!

 

Έχουμε ακούσει για αρκετούς περίεργους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, αλλά ακούγοντας και αυτόν που έπαθε ο τερματοφύλακας της Κουίν οφ Σάουθ, Σαμ Χέντερσον πραγματικά λες ότι… δεν υπάρχει!

 

Ο Χέντερσον βρισκόταν στη φάρμα του πατέρα του όταν μία αγελάδα έτρεξε προς το μέρος του με μεγάλη ταχύτητα και τον βρήκε στον ώμο.

Ο τερματοφύλακας της Κουίν οφ Σάουθ τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ντανφέρμλιν είναι αβέβαιη.

Μάλιστα, η αγελάδα προσπάθησε και δεύτερη φορά να χτυπήσει τον Χέντερσον, δείχνοντας μια ανεξήγητη μανία εναντίον του, αλλά ο τερματοφύλακας κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει από σοβαρότερο τραυματισμό!

«Ο Σαμ έχασε τις προπονήσεις αυτή τη βδομάδα γιατί ήταν χτυπημένος. Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα καθώς η αγελάδα έτρεξε και δεύτερη φορά προς το μέρος του, αλλά αυτός κατάφερε να ξεφύγει. Έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, το οποίο εξετάζουμε», σχολίασε ο βοηθός προπονητής της Κουίν οφ Σάουθ, Ντάγκιο Άντερσον.

 

πηγή:  gazzetta.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ