Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αβέβαιο το μέλλον του Ολυμπιακού Γαλατάδων

Σε διοικητικό τέλμα έχει επέλθει ο ιστορικός Ολυμπιακός Γαλατάδων, μετά την άκαρπη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα.

Παρότι, οι μέχρι πρότινος διοικούντες εξέφρασαν την επιθυμία τους να μη συνεχίσουν στον σύλλογο, δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον για εμπλοκή στα κοινά της ομάδας κι έτσι η συμμετοχή των ερυθρολεύκων στο νέο πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.

Ευχή όλων, ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του και να είναι και πάλι δυνατός, όπως αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος του Ολυμπιακού Γαλατάδων.

6 Σχόλια

6 Comments

 1. Ανώνυμος

  7 Ιουλίου 2020 at 18:58

  Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Η ΕΠΣ ακούει ή περιμένει τις εκλογές της ΕΠΟ???

 2. ΡΕΦ

  8 Ιουλίου 2020 at 06:27

  Η ΕΠΣ δεν χρωστάει πουθενά κύριοι είναι τόσο απλό. Κάθε χρόνο βάζει στην άκρη περίπου τα 50 χιλιάρικα .
  Και μάλιστα κάνει τις καλύτερες συνέλευσης! Στα καλύτερα γκουρμέ εστιατόρια της Έδεσσας! Τι να πει κανείς για τα κρασιά, άριστης ποιότητας και όσο θέλει ο καθένας.
  Θα μου πείτε τώρα δεν βοηθάει τα ερασιτεχνικά σωματεία ?
  Αμέ! πως!
  Πόσες διαιτησίες δεν έκανε δωρεάν πέρσι στα σωματεία ?
  3 η 4 αν θυμάμαι καλά.
  Είναι και αυτό μια βοήθεια όπως και να το δει κανείς.
  Άντε να σοβαρευτούμε λίγο .
  Κοιτάξτε εκεί πάνω να σοβαρευτείτε λίγο , γιατί πολύ απλά ο κόσμος δεν έχει πλέον την υπομονή να ανέχεται όλα αυτά, και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει.
  Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
  ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ . Δεν γίνεται να υποχρεώνεις τον κάθε έναν να πηγαίνει να παίζει αφιλοκερδώς , το είδαμε και πέρσι τι έγινε με την περίπτωση του ΜΑΚΗ……
  Οι διαιτητές να προσφέρουν και να παίζουν αφιλοκερδώς, για να βοηθήσουν τα σωματεία, και την δόξα να την επωμίζεται η επς και η ΔΟΙΗΚΗΣΗ αυτής .
  Εγώ δεν είδα ποτέ ένα επίσημο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα αυτά τα παλικάρια .
  Το θέμα όμως είναι, τι προσφέρει πραγματικά η ΕΠΣ στα σωματεία ρε παιδιά ?
  Το ένα πίσω από το άλλο διαλύονται ,θα μου πεις μόνο στον νομό μας συμβαίνει αυτό?
  Μα φυσικά τα πράγματα αλλού μπορεί να είναι χειρότερα .
  Αλλά δεν θα κοιτάξω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τί κάνω εγώ για το σπίτι μου.
  Αφήστε την λεζάντα και σταθείτε στα σωματεία ,50 – 70 χιλιάδες δεν ξοδεύονται για Πρες κονφερανς και γκουρμέ εστιατόρια.
  Όλοι μαζί σε μια αίθουσα η σε ένα καφενείο , και ο καθένας τον καφέ από την τσέπη του.. και τα λεφτά στα σωματεία .50 χιλιάδες κύριοι ισοδυναμούν από χίλια στον καθένα ,
  Μαζί και η βοήθεια από τους διαιτητές είναι μια πολύ καλή κίνηση για να σταθεί κάπως ένα σωματείο .
  Και μην επαναπαυεστε με την προϋπόθεση πως η πολιτεία θα δώσει
  μια μικρή βοήθεια….
  Εσείς πρέπει να σταθείτε στα σωματεία, και όχι μόνο να περιμένουμε να έρθει ο μεγάλος στο χωριό και να τα χώσει ….
  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φέρεις χρήματα στα ταμεία της ΕΠΣ καί τό γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος μας , απλά πρέπει να υπάρχει διάθεση να βοηθήσει ο καθένας μας .
  Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά δυστυχώς πρέπει να δούμε τά πράγματα με περισσότερο ζήλο και ενδιαφέρον,
  Το θέμα είναι πως ο Πρόεδρος μας μπορεί και το ξέρει και ο ίδιος!!
  Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που τόν κρατά???

  • Ανώνυμος

   8 Ιουλίου 2020 at 08:44

   Το βασικό που δεν είπες ΡΕΦ είναι να μειωθούν οι αμοιβές των διαιτητών… Στην Ελλάδα της κρίσης μόνο εσείς μείνατε στο απυρόβλητο. Για εσάς δουλεύει η Επσ και εσείς δουλεύετε κανονικά τα σωματεία. 30 και 50 ευρώ για 2 ώρες δουλειάς ούτε πτυχιούχοι επιστήμονες δεν παίρνουν. Αντε μπράβο

 3. Ανώνυμος

  8 Ιουλίου 2020 at 13:27

  Ναι μας κούρασες πολύ με την άγνοια και την κακή προαίρεση σου. Εσύ που τα γράφεις δεν είσαι παράγοντας γιατί το πρώτο που θα ήξερες είναι ότι την περσινή σεζόν δεν πλήρωσες ούτε συμμετοχή πρωταθλήματος ούτε κυπέλλου. Θα ήξερες επίσης ότι στη Β ερασιτεχνική έγινε επιπλέον αφιλοκερδής διαιτησία και τα χρήματα καταβλήθηκαν από την Ένωση. Οι αφιλοκερδής διαιτησίες γίνονται κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβε αυτή η Διοίκηση. Δεν γνωρίζεις για το πακέτο 10 μπάλες που δόθηκαν σε κάθε σωματείο , ούτε για τα 2500 ευρώ σε κάθε σωματείο μέσω λαχειοφορου αγοράς. Επίσης τη μείωση των δελτίων από την περσινή σεζόν από 30 σε 20 ευρώ ενώ για τα Κ16 Κ14 από 20 σε 15 ευρώ. Κι άλλα μύρια όσα έκανε η Ένωση για τα σωματεία της στις δύο θητείες της και μέχρι τη λήξη της θα κάνει κι άλλα γιατί έχει Πρόεδρο που το κύριο μέλημα του είναι η ελάφρυνση των παραγόντων. Και τέλος επειδή είσαι ανίδεος επί των οικονομικών , εάν ένας σύλλογος έχει 50000 Ε , δεν γίνεται απλά να τα μοιράσει μεμιάς γιατί μετά πτωχεύει , γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τις πάγιες δαπάνες του , αλλά ούτε και τους υπαλλήλους του , για τους οποίους σίγουρα δεν έχεις

 4. Ανωνυμος

  8 Ιουλίου 2020 at 14:07

  ΡΕΦ βάλε υποψηφιότητα για Πρόεδρος και μετά μοίρασε τα 50000Ε που έχει ταμείο η Ένωση ώστε να καταφέρεις να τη διαλύσεις με απόλυτη επιτυχία και σε μια νύχτα γιατί τέτοιες ενέργειες μόνο ενέργειες” νύχτας στο μυαλό ” είναι. Στο μυαλό σου μόνο τα έσοδα είναι , όχι όμως και τα πάγια έξοδα. Όσο για τα γκουρμέ εστιατόρια μάλλον πρέπει να ανήκεις σε παλαιότερη Διοίκηση και έχεις μπερδευτει , γιατί τότε φαίνεται περνούσες καλά. Το τι έχει κάνει η Διοίκηση της Ένωσης για τα σωματεία το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που ασχολούνται με τα σωματεία και βάζουν τα λεφτά τους για τα σωματεια ενώ εσύ δεν έχεις ιδέα γιατί δεν είσαι από αυτούς που ματώνουν. Και θα κάνει κι άλλα προς όφελος των σωματείων , χωρίς να υπολογίζει κάποιους σαν εσένα η Διοίκηση της Ένωσης. Ο τίτλος σου ΡΕΦ δηλώνει ότι είτε είσαι είτε ήσουν διαιτητής.Ειτε με τη μία είτε με την άλλη ιδιότητα σου , είναι ντροπή σου να λες ότι οι διαιτητές δεν είχαν ούτε ένα ευχαριστώ για τις αφιλοκερδεις διαιτησίες , ενώ και ηλεκτρονικά μέσω σάιτ αλλά και δια ζώσης είχαν τις αμεριστες ευχαριστίες της Διοίκησης της Ένωσης. Και επειδή ανέφερες και ένα όνομα , να μας πεις αν έκανε καλά η όχι. Εσύ που ενδιαφέρεσαι για την οικονομική ζημιά των σωματείων. Οι διαιτητές ότι κάνουν το κάνουν γιατί το θέλουν και ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Τελειώνοντας να σου πω ότι το παθητικό ταμείο το 2014 έγινε ενεργητικό άμεσα και από το 2015. Εάν ακουγοντουσαν κάποιοι σαν εσένα τώρα δεν θα υπήρχε Ένωση η θα αναγκάζονταν τα σωματεία να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κύπελλο ,για τις οποίες την περσινή περίοδο τα σωματεία δεν κατέβαλαν ούτε σεντ.

 5. ΡΕΦ

  8 Ιουλίου 2020 at 17:23

  Αγαπητοί μου φίλοι όλα αυτά που αναφέρετε τυγχάνει να τα γνωρίζω , γιατί πολύ απλά είμαι ένας από εσάς,
  Αλλά δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα αναφέρεται ,το ξέρετε εσείς όπως και εγώ , σίγουρα όμως έχουν γίνει πολλές κινήσεις και περισσότερο προς το καλύτερο . αυτό όμως δεν μας απαγορεύει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον, γιατί όταν παλιότερα γίνονταν, πολύ σωστά όλα αυτά που αναφέρετε, τα σκυλιά στην γειτονιά μου τα έδεναν με λουκάνικα για αυτό μήν μου θυμώνετε .
  Σίγουρα δεν μπορεί να μοιραστούν με την μία αυτά χρήματα, αλλά υπάρχει τρόπος, φτάνει να το θέλουμε .
  Γέλασα όμως παρά πολύ σ αυτό που αναφέρατε με τα 2500 χιλιάδες και τι λαχείο , ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  Πλάκα έχετε!
  Μπορείτε να μου πείτε ποιος ήταν ο τυχερός που κέρδισε το βραβείο
  Χαχαχα
  Πάντως όχι εγώ….
  Πάμε στο άλλο . Οι ομάδες της β δεν πλήρωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα και φυσικά στο κύπελλο , κάτι που το χειροκρότησε όλος ο νόμος.
  Τέτοιες κινήσεις θέλουμε και ξέρουμε πως το μπορείτε, μακάρι αυτό να γίνει και για τις άλλες κατηγορίες…
  Πάμε στους διαιτητές , πόσα χρήματα πήραν τα παιδιά αυτά από την Επς για τις αφιλοκερδώς παραστάσεις μπορεί κάποιος να μας πει .
  Θα ήθελα να μου πείτε σε ποιο σάιτ υπάρχει το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς εμάς γιατί εγώ προσωπικά δεν τό δεί ποτέ μου .
  Πόσες διαιτησίες κάνατε δωρεάν??
  Γιατί τα βρόντηξε ο Μάκης ?
  Πόσα έξοδα έχουμε για αναλώσιμα ?
  Το ζητούμενο δεν είναι ρε παιδιά τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση αλλά τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε εμείς ,
  Το βλέπουμε πως καθημερινά διαλύεται και ένας σύλλογος, αυτό το πρόβλημα.και σίγουρα οφείλεται στην όλοι κατάσταση που βιώνουμε .
  Το θέμα είναι πως έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο , γιατί πιστεύουμε πως μπορεί περισσότερα , σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά είναι καιρός να μάθουμε μέσα από αυτά .
  Αν είναι να κάνουμε κάτι για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ας το κάνουμε όλοι μαζί, μπορούμε ….
  Και μην μου θυμώνετε με αυτά που λέω. Γιατί πολύ απλά είναι για το καλό όλων μας..
  Και τα γκουρμέ κομμένα χαχαχα Χα…

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

error: Content is protected !!