Αβέβαιο το μέλλον της Π. Νεολαίας Κρ. Βρύσης στην Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αβέβαιο το μέλλον της Π. Νεολαίας Κρ. Βρύσης στην Α1

Η περσινή άνοδος στην Α1 πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλα τα μέλη της Π. Νεολαίας Κρ. Βρύσης, ωστόσο κανένας δεν φανταζόταν ότι μετά από ένα τρίμηνο περίπου θα υπήρχε η αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον αυτής της ποδοσφαιρικής σχολής στην Α1.

Η κατάσταση μοιάζει να είναι πιο δύσκολη από ποτέ, στα διοικητικά υπάρχει στασιμότητα και έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα, η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 μοιάζει απίθανη.

Οι νεοφώτιστοι Κρυοβρυσιώτες είναι η μοναδική ομάδα από της 12 της Α1 που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει προπονητή, κάποιοι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν ενώ έπρεπε να έχουν γίνει και κάποιες μεταγραφικές ενισχύσεις, καθώς μ αυτό το ρόστερ δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί η ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν για να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον αυτής της ομάδας που αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση στην δουλειά και στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών…

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ